nou?
logotip decibel.cat

Programes de ràdio

Nom: Troc de Sons
Emissora: Ràdio 90
Frequència: 101.4 FM
Telèfon:
Areça: Garrotxa
Area:

El Troc de Sons arriba a Ràdio 90 amb l'objectiu de compartir música amb tothom, música que es pot intercanviar legalment, música lliure (creative
commons).
Cada setmana presentarem un grup o artista que utilitzi aquest tipus de llicències per protegir les seves obres, i en la segona part del programa,
escoltarem un popurri barrejant tots els estils amb l'únic nexe en comú de la música lliure.

Entre programa i programa també podeu entrar al bloc del Troc de Sons, on hi trobareu els enllaços dels grups, cançons i artistes que hàgim escoltat durant el programa i també ens podeu deixar els vostres comentaris o suggerències. (http://trocdesons.blogspot.com )

Així doncs; busca, comparteix, escolta i gaudeix, que això és música lliure!


Salut!Nom: Música en Joc
Emissora: Cent-7 Música
Frequència: 107.0 FM
Telèfon: 695 96 10 46
Areça: Alt Empordà i Baix Empordà
Area:

Cada dissabte a partir de les 17:00 hores i fins a les 19:00 hores tots els amants de la música que es fa a casa nostra (els Països Catalans) tenen una cita amb un nou programa de ràdio que es diu MÚSICA EN JOC. Relacionat amb tots els grups dels Països Catalans, indiferentment de l'idioma en què cantin (per què s'ha de recordar que hi ha moltes bandes i-o grups que canten en altres idiomes que no son el català).
El programa inclou agenda, notícies, entrevistes, concursos, etc.
Podreu trobar més informació a la nostra pàgina web i myspace.
web: http://www.musicaenjoc.tk
myspace: http://www.myspace.com/musicaenjoc
I també podeu contactar fàcilment amb nosaltres a través del nostre e-mail: musicaenjoc@hotmail.com

L'Equip Del Programa:
Laura Bosch i Anna Masdéu

Nom: Viatgem Cap a Itaca
Emissora: UPV Ràdio
Frequència: 99.7 FM
Telèfon: 678438976 (ANAIS)
Areça: Escola Politècnica Superior de Gandia Carretera Natzaret-Oliva, s/n 46730 Grau de Gandia
Area: Safor, València, Rodalies i per internet

Hola!, el nostre programa esta realitzat per tres estudiants de Comunicació Audiovisual de l'epsg de Gandia que un dia, cansades del mercantilisme dels 40 principals i desitjoses des de menudes d'escoltar la nostra música a un programa de ràdio varem empendre aquesta idea que ha anat evolucionant.

Si definim una finalitat del nostre programa, aquesta seria la promoció i duvulgació de cantautors i grups d'arreu del nostre país, amb la nostra llengua, la nostra manera d'expressar-se.. no sense oblidar als grans, l'Ovidi, Raimon, Maria del Mar Bonet. Cada programa ens acompanya un d'ells amb l'ajut dels nostres autors de la literatura, com Ausiàs March, Joan Roïs de Corella, Enric Valor.
Si voleu saber més, nomes haveu d'escoltar-nos els dilluns a les 19:30. Fem música, fem país!

Nom: Boca Ritmes
Emissora: Boca Ràdio
Frequència: 90.1FM
Telèfon: 933583968
Areça: C/Agudells 37-45 Barcelona
Area: Nord Barcelonès/Sud Maresme

El programa s'emet els dimecres de les 19 hores a les 20 hores en directe per FM i internet http://www.bocaradio.org i a la web del programa disposeu dels programes ja emesos.
Durant aquesta hora de programa sentirem música en català tant de grups emergents com grups ja consolidats així com les darreres novetats i temes que tots tenim al record.

Nom: Barà Rock
Emissora: Roda de Barà Ràdio
Frequència: 107.7 FM
Telèfon: 977 65 73 98
Areça: Plaça del Pins - Edifici Casino Municipal 1a Planta - 43883 Roda de Barà
Area: Tarragonès i Baix Penedès

Barà Rock és un programa que es realitza tots els dilluns de 18h a 19h i què es repeteix els diumenges al migdia.
La temàtica del programa és molt concreta: música en català i música feta a Catalunya.
El nostre programa va nèixer per a poder promocionar la música que es fa a casa nostra, ja que de vegades la gent no conèix la varietat i quantitat de música de qualitat que es fa a les nostres terres.
Un programa on podem trobar varietat de cançons de diversos grups i artistes, història/biografia/discografia de diverses formacions, notícies, entrevistes i agenda de concerts d'arreu de Catalunya.
Presentat per la Sònia Ferrer, Barà Rock intenta oferir un programa amè, ple de música, dirigit a tots els públics i obert a la participació de qualsevol qui tingui quelcom a dir o que ens vulgui enviar un disc o maqueta.

Nom: 25%
Emissora: Ràdio Tiana
Frequència: 107.2 FM
Telèfon: 93 465 33 99
Areça: C/ Marques de Monistrol, 1
Area: Maresme Sud

El 25% és el programa de música en català de Ràdio Tiana. Ironicament titulat, fent el joc a la quota imposada de programa un mínim d'un 25% de música en català, el programa dedica cada setmana una hora a la música en català i tot el que l'envolta: entrevistes, notícies, agenda i cròniques de concerts, seccions de beure, d'història... en definitiva, un minimagazine de la música del nostre país.

Tot plegat des d'un punt de vista juvenil i maresmenc, malgrat no ser tot l'equip de Tiana.

Al blog del programa (http://vinticinc.blogspot.com) podeu escoltar els programes emesos, però també podeu seguir l'actualitat de la música en català, des de la visió pròpia del 25%, així com també conèixer més coses sobre les begudes de la terra (per part de la secció "De bar en bar"), investigar que s'amaga darrera les nostres cançons (per part de la secció "Notes històriques"), i fer una repassada als concerts que es vagin fent per aquestes terres.

Recordeu que cada setmana tindrem un convidat especial a qui entrevistarem. Fins ara pel programa han passat grups com Pullover, Gossos, VallFolkSka, NoBadis, Mugroman, La Carxofa i la Ceba, Gerard Quintana...

A final de temporada ho arrodonim tot plegat amb una festa de la música en català, l'Empollada (www.empollada.com), on convidem grups que han passat pel programa a compartir escenari amb grups de primera fila de l'escena musical catalana.

Nom: L'Amplificador
Emissora: Ràdio Pego
Frequència: 107.8 FM
Telèfon:
Email:
Areça:
Area: Marina Alta i La Safor

Una hora i mitja de música en català, especialment enfocada als artistes valencians. De ves en quant amb alguna entrevista.
Els dissabtes de 17:00 a 18:30 hores. Presentat per: Sergi Miralles

Nom: Música.cat
Emissora: Proxima fm (Cadena Pirenaica)
Frequència: 89.5,92.9
Telèfon: +376 731410
Areça: Av.Princep Benlloch, 24, Baixos. AD200, Encamp, Principat d'Andorra.
Area: Andorra, Cerdanya, Lleida, Barcelona

El programa s'emet cada dia, dintre del posa't a la cua, a partir de les 20:45 hores. El música.cat té 5 seccions: dilluns és per la_cançó.cat (la cançó que ens acompanyarà tota la setmana), dimarts la_selecció.cat (la selecció de les millors cançons d'ara i d'abans), el dimecres el top 5, el dijous les noticies.cat, i el divendres toca l'agenda de la setmana.

Si voleu demanar-nos alguna cançó o alguna història, estarem super contents de posar-ho en directe.

Productor i presentador: Carles Pérez Oliva

Nom: Musicat
Emissora: Sants 3 Ràdio
Frequència: 103.2 FM
Telèfon:
Areça: C/Constitució 17, 8é pis
Area: Barcelona

El programa s'emet tots els divendres de 21 a 22 hores, i tracta l'actualitat musical d'arreu dels Països Catalans, novetats discogràfiques, concursos. Tenim especial atenció als grups novells, i realitzem entrevistes a músics d'arreu del país.
També fem un repàs a l'agenda de concerts del cap de setmana.

El productor i presentador és en Joan Bernà.

Nom: Fet a Catalunya
Emissora: Ràdio Montblanc
Frequència: 107.FM
Telèfon: 977 862 323
Areça: Plaça Poblet i Teixidó, 10, segon pis
Area: Conca de Barberà

El programa Fet a Catalunya ja fa 5 anys que es troba en antena. Tots aquests anys ha portat a la gent de Montblanc i comarca tota l'actualitat de la música en català en totes les seves vessants. El programa conté notícies, presentacions de discs, entrevistes, rodes de premsa i agenda de concerts, entre d'altres. També ha estat un dels programes oficials quan el Senglar Rock va tenir lloc a Montblanc.

El programa s'emet els dijous de 19:00 a 21:00 hores, i es repeteix els diumenges de 17:00 a 19:00 hores. El podeu escoltar tant per un aparell analògic (107.0 fm) o per internet (www.radiomontblanc.org)

Per cert, tots els grups i artistes, consagrats o no, poden enviar les seves maquetes o discs a l'adreça de l'emissora per tal de promocionar-los.

El responsable de tot és Francesc-Xavier Gistas

Nom: Stock de so
Emissora: Ona Valls
Frequència: 107.6 FM
Telèfon:
Areça:
Area: Alt Camp

"Stock de so", és un espai de 30 minuts, que s'emet a l'inici del programa De Què Parlem? i està dedicat a la música feta en català amb entrevistes a cantants i grups, l'agenda de concerts i la presentació de novetats musicals. Amb aquest apartat es pretén també donar a conèixer grups de nova creació, i potenciar els concursos de maquetes com "L'enganxat a la música".

El programa s'emet els dimecres de les 19:30 a les 21:00 a Ona Valls al 107.6 FM, i els dijous de 09:30 a 11:00 del mati en reposició.

El programa el podreu descarregar de la web www.dequeparlem.com dins de la secció Stock de So.

Nom: Fórmula Cat
Emissora: Rac1
Frequència: *
Telèfon: 93 270 44 00
Areça: Avinguda Diagonal, 477 Planta 15, BARCELONA
Area: Tot Catalunya en diversos dials

Fórmula CAT és un programa de música en català. Un espai on podrem sentir les novetats i escoltar als seus autors. Cada setmana hi haurà un grup o cantant convidat que serà el pal de paller del programa. També es repassaran les principals notícies del món de la música cantada en català, l'agenda de concerts i també es recordaran cançons que ja han passat a la història de la música del nostre país.

Tot plegat una hora de programa setmanal que serveixi per demostrar que, a Catalunya, també fem bona música.

L'horari d'emissió és els diumenges de 14:00 a 15:00.

EQUIP: Xavier Sanjuan i Marga Ortuño.

* Principals freqüències:
Barcelona 87.7 FM
Girona 100.1 FM
Tarragona 99.2 FM
Lleida 90.3 FM

Nom: Catanya
Emissora: Sants-Montjuïc Ràdio
Frequència: 102.4 FM
Telèfon:
Web:
Areça:
Area: Barcelonès i Baix Llobregat

El programa que es fa els divendres de 8 a 9 del vespre es diu CATANYA. Allà podreu escoltar-hi la millor música d'ara i abans en llengua catalana (qualsevol petició s'accepta sempre que l'escolteu:programacatanya@hotmail.com).
El programa dirigit i produït per Gerard Cadevall i Jordi Sebastià portarà notícies, entrevistes i l'agenda de la música del país!

Adéu i ens escoltem!!!

Nom: Per la Porta de Servei
Emissora: Ràdio Delta
Frequència: 107.6 FM
Telèfon: 977 489 245
Areça: Pl. 20 de maig, 1 Deltebre 43580 (Baix Ebre)
Area: Delta de l'Ebre (Baix Ebre - Montsià)

Per la Porta de Servei es un programa dedicat a la música pop rock en català.
Disposem d'un programa semanal de dues hores dedicades a la música catalana actual i del passat, a més, dediquem un apartat del programa a la música d'àmbit local.

En el transcurs del programa tenim l'apartat de les noticies més rellevants dels grups catalans, a més, dels festivals i concerts.

Un cop cada dos mesos dediquem especials als grups catalans, que si és possible els entrevistem.

També disposem de debats en temes dedicats a l'entorn de la música catalana.

El nostre horari es tots els dimarts de les 15:00 a les 16:00h.

Locutor: Hug Alegre

Nom: MusiCat
Emissora: Ràdio Salt
Frequència: 97.7 FM
Telèfon: 972 24 91 51
Web:
Areça: Ràdio Salt (MusiCat) Apartat de correus 43, 17190 Salt
Area: Àrea metropolitana de Girona

El MusiCat és un programa que es dedica a la música que es fa als Països Catalans independentment de la llengua en que cantin els grups: Català, castellà, anglès, francès..., però duent a terme una destacada i justificada discriminació positiva en favor de la llengua catalana.
S’emet els dimecres de 23h a 00h, a Ràdio Salt.

El programa consta d’una sèrie de seccions com per exemple presentar novetat, la secció del clàssic, la secció de la maqueta (l’objectiu de la qual és promocionar als grups novells), la secció de la Mirona (l’objectiu de la qual és promocionar els concerts que es fan a la localitat, siguin els grups que siguin).
Al programa també hem fet entrevistes com per exemple a: Lax’n’Busto, Ammoníac, Lorien, Pangea, La Caixa Fosca, Lujuria, Fora des Sembrat, Kabul Babà, Josep Thió, Arç Blanc, Kontra-Band, Macedònia, Sacred, Gazpacho...


També hem fet algun especial, com les 4 hores de l’11 de setembre només de música en català. I també tractem alguns temes de l’actualitat, com per exemple, ara recentment, el referèndum pel qual es vol donar un tractat constitutiu a una Organització Internacional que s’anomena Unió Europea...
Els estils que hi sonen són molt diversos: Rock, Pop, Heavy Metal, Death Metal, Power Metal, Ska, Punk, Hardcore, Hip Hop, Cançó d’Autor, Fusió, Folk, Jazz, Blues... de la mà de grups com: Sopa de Cabra, els Pets, Lax’n’Busto, Sau, Sangtraït, Aspid, Lorien, Baalphegor, Burman
Flash, Pangea, Atila, Crim, Ignot, Xuxu de Pus, Lluís Llach, Raimon, Arç Blanc, Ammoníac, Kabul Babà, Josep Thió, Gazpacho, La Caixa Fosca, Obrint Pas, i molts més.


Estem oberts a que els grups novells que hagin autoeditat un disc o hagin gravat una maqueta, que ens l’enviïn per emetre-la pel programa i per fer-los una entrevista. Aquells que estiguin interessats poden enviar-la al Programa MusiCat (Ràdio Salt), apartat de correus 43, 17190 Salt, o per més informació posar-se en contacte amb nosaltres al: 670481543.

Nom: La Taverna del Mar
Emissora: Ràdio l'Om
Frequència: 106.9 FM
Telèfon:
Areça:
Area: L'Horta Sud - fins València

Al programa tractem única i exclusivament sobre la música feta en català als Països Catalans, centrant-nos especialment en els grups del País Valencià, encara què ocasionalment es poden posar peçes d'altres nacions sense estat del món.

La voluntat del programa no és de centrar-se en un estil musical en concret, sinó que hi ha la intenció de ser un mitjà difusor de les diferentes tendències de present, passat i futur dins de la nostra música. Per això es punxen grups tan diversos com Al Tall, Rafa Xambó, Obrint Pas, Lluís Llach, Lax'n'Busto o Inadaptats.

A més a més, al programa es dediquen setmanalment espais a la literatura en valencià/català i a l'agenda de concerts al País Valencià, juntament amb monogràfics mensuals a grups valencians i especials de música de certs estils musicals o de territoris en particular.

S'emiteix els diumenges de 22 a 23 hores. Conduït per: Albert Sebastià

Nom: Catalunya Exprés
Emissora: Ràdio 4 ( RNE a Catalunya)
Frequència:
Telèfon:
Areça:
Area: Tot Catalunya en diversos dials

Direcció i presentació: Joan Arenyes i Mariola Dinarès.
Horari: De dilluns a divendres de 4 a 5 de la matinada una hora de música en català sense pauses i sense publicitat i dissabtes de 22:00 a 00:00 les notícies, les entrevistes, els reportatges, l'arqueologia recuperant arxius històrics de RNE i molta música en català.

Organitzem anualment el premi Disc català de l'any. A través d'una votació popular interactiva s'escull el millor disc editat en català.

Nom: Música en paraules.cat
Emissora: Ràdio Piera
Frequència: 91.3 FM
Telèfon:
Areça:
Area:

En aquest espai intentem donar a conèixer els projectes de grups catalans independentment de l’idioma en que cantin. Fins ara hem pogut entrevistar grups com Burman Flash, Pirat’s Sound Sistema, Whiskyn’s, Àtic, 33cl, Quim Vila, Inadaptats… entre altres. En les entrevistes conversem directament amb els protagonistes del grup i informem sobre els seus projectes, els seus orígens i, fins i tot, intentem buscar la faceta més amagada dels components en l’espai del TEST, moltes preguntes de les quals les qüestionen els propis oients. Però per poder opinar s’ha de sentir i per això també emetem les millors cançons del grup que s’entrevista aquell dia.

Tant si tens un grup i vols ser entrevistat com si t’agradaria fer una pregunta a un grup, fes-nos-ho saber a musicaenparaules@hotmail.com.
Un programa que s’emet cada dijous de 10 a 11 del vespre a Ràdio Piera, presentat per Anna Fenoy.

Nom: Música del rotllo
Emissora: Ràdio Malgrat
Frequència: 107.4 FM
Telèfon:
Email:
Web:
Areça:
Area: Maresme

Programa dedicat a la música que es fa als Països Catalans i a Euskadi en el qual posen cançons i les comenten. La gent pot participar en el programa demanant cançons, opinant, dedicant una cançó algú...

Conduït per en Miquel i la Miriam, cada divendres de 8 a 9 del vespre.

Nom: Huracat
Emissora: Ràdio Seu
Frequència: 107.2 FM
Telèfon: 973 36 06 17
Areça: C/Dr.Robert 3, 25710 Castellciutat (Alt Urgell)
Area: La Seu, Alt Urgell i Principat d'Andorra

Quan arriba el divendres, a RàdioSeu, treiem la llengua...

Huracat, el primer programa de música en català fet a l'Alt Pirineu. Més de vuit anys en antena. Una hora de novetats, actualitat, records i agenda dels grups de la terra. Al 107.2 i també per internet.

Huracat s'emet cada dos divendres al vespre, i s'alterna amb 'Seu Rock', programa dedicat preferentment als grups de la Seu i de contrades veïnes.


Dia i hora d'emissió: Divendres, 20.00 h.
Direcció i presentació: Ignasi Cervera

Nom: A Catalunya, en català
Emissora: Ràdio Sant Sadurní
Frequència: 107.3 FM
Telèfon: 93 891 29 01/93 891 22 06
Areça: C/Pompeu Fàbra, Edifici Index (Casal de Cultura i Joventut)
Area: Sant Sadurní i rodalies

Programa pels amants de la música en català que tracta tots els estils musicals: cantautor, folk, rock, pop, punk... tot sempre en català!

També tenim notícies d'actualitat, agenda de concerts, novetats i una secció dedicada a promocionar grups novells.

Ens podeu escoltar en directe cada dissabte de 12h-14h al 107.3FM, amb Isaac Pedrola i Pere Raventós.

També ens sentireu per internet des de la web: www.radiosantsadurni.com

Nom: Rock Català
Emissora: Ràdio Gelida
Frequència: 107.6 FM
Telèfon: 93 779 25 00
Areça: C/Mossèn Jaume Via,17 Edifici del C.I.C.08790 Gelida
Area: Alt Penedès,Baix Llobregat,Anoia

El rock del nostre país els dimarts de 22 a 23 hores a Ràdio Gelida. Es pot escoltar a través d'internet (www.radiogelida.com/radiogelida.m3u)

Presenta: Francesc Sancho

Nom: So de Calaix
Emissora: Ràdio Banyoles
Frequència: 107.3 (FM)
Telèfon: 972 57 07 83/676 89 74 67
Web:
Areça:
Area: Pla de l'Estany i part del Gironès

So de Calaix, un programa musical que és dedica exclusivament a promocionar
la música feta a casa nostra, donant importància als grups més novells.

El programa consta d'entrevistes, monogràfics, concursos, notícies i agenda
de concerts tot relacionat amb la música dels països catalans, també tenim
una secció de concerts en directe als estudis de l'emissora. El programa
sŽemet de 9 a 10 del vespre cada dilluns a Ràdio Banyoles

Components del programa: Xavi Puigdemont, Pere Palmada i Farriol Masó.

Nom: Toc de rock
Emissora: Cadena Ser
Frequència: 103.1
Telèfon:
Web:
Areça: CADENA SER PENEDÈS GARRAF, C/Migdia, 31, 2n. pis, 08720, Vilafranca del Penedès
Area: Penedès - Garraf

El programa s'emet des de l'any 1998 cada dissabte de 15 a 17 hores. El
programa és bàsicament de música feta en català i amb una secció íntegra de música en euskera d'una mitja hora. El programa està dirigit pel Billy, el "sr.6quet" i la secció en euskera la porta el Miquel.

En el programa reflexem la música que s'escolta d'àmbit català , recolzament de grups amateurs sense discogràfica, agenda, entrevistes i descobrim la música, fortnite porno que s'escolta a euskal herria tan novetats com grups desapareguts.

TOT PLEGAT, INTENTEM QUE EL PROGRAMA SIGUI UNA FESTA!

Nom: Clar i Català
Emissora: Ràdio Les Borges
Frequència: 107.1 FM
Telèfon: 973140342
Areça:
Area: Les Garrigues

Clar i Català no és una expressió qualsevol, realment és una expressió en
escència d'un projecte per la independència del nostre poble, d'una música,
d'una cultura, en definitiva d'un sentiment. Com a mitjà d'expressió, la música
que s'hi fa dins els seus límits, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó, un
programa de ràdio per aportar un gra de sorra per aconseguir uns Països Catalans
Independents !!!

Que fem ? La resposta es evident, un programa de ràdio compromès amb la situació
d'opressió a la qual estan sotmesos els Països Catalans.

La música en català està arraconada, hi ha estils de música que pel simple fet
d'estar cantats en català estan discriminats perquè en català "no sona
bé".

A tota aquesta gent els diem; esteu colonitzats !!!
És pot fer perfectament bona música cantada en català en tots els estils
!!!

S'emet cada divendres de vuit a deu de la nit.


Nom: Dimarts de rock
Emissora: Ràdio Sant Boi
Frequència: 89.4 FM
Telèfon: 93 654 14 00 - 93 654 15 00
Web:
Areça:
Area: Baix Llobregat i parcialment Barcelona

El programa s'emet els dilluns de 21h a 22 hores i el contingut és música, música i més música: rock català i en català. Tenim un apartat de mails i d'agenda de concerts.

El conductor és en Ramon Codina, i com a col·laboradors estem la Marta Montero i en Carles Villar.

Nom: El Fracassat
Emissora: Ràdio Ribes
Frequència: 107.06 FM
Telèfon: 938960826
Web:
Areça:
Area: El Penedès - Garraf

Té com a sintonia la cançó "Coixí" de Roger Mas. El programa és els dilluns de 19:50 a 21:00. El contingut del programa és ampli, està basat en cançons en català, però també hi ha músiques d'altres llocs, en resum, bona música, deixant de banda la llengua. També hi ha un apartat per llibres, entrevistes, art, agenda...

Nom: Rocktalà
Emissora: Sarroca Ràdio
Frequència: 107.5 FM
Telèfon: 93 899 10 30 (contacte) - 93 899 07 32 (directe)
Web:
Areça:
Area: El Penedès

Contingut: En Lluís (conductor i tècnic), juntament amb els col·laboradors en Raimon i l’Ernest, procuren, cada dissabte de dues a quatre de la tarda, fer passar, a l’audiència, una bona estona reproduint la música elaborada a la nostra terra, el nostre país. No només parlem de rock, sinó que també i són presents l’ska, el reggae, música radical .... El rocktalà espera la vostra participació i de tant en tant us obsequia amb diversos sorteigs, regals, entrades ...

Nom: Cops i flames
Emissora: Punt 6 Camp
Frequència: 99.8 FM
Telèfon: 977343962/ 977341989
Areça: Raval Robuster 7, entresòl. 43204 Reus
Area: Camp de Tarragona

Dia d'emissió: Dissabtes de 4 a 6 de la tarda,
Data d'inici: 14 de gener de 1989,
Conductors: Josep Cartanyà, Jordi Pinyol i David Fernàndez.

Contingut general: Programa dedicat a la música en català. Es difonen tot tipus d'estils musicals (rock, pop, ska, folk, electrònica, fusió, cançó d'autor, etc...). El programa promou tant els grups consolidats com aquelles formacions que s'inicien en el món musical català.

Estructura habitual: Una mica de tot. Entrevistes, novetats discogràfiques, maquetes, reportatges, cròniques de concerts, agenda d'actuacions, peticions musicals, enquestes, notícies i, sobretot molta música!!!

Dates històriques: Les 14 hores de música en català (1991); Emissió especial del Rock & Reus (1991); Les 24 hores de música en català (1993); Taula rodona sobre la promoció del rock en català (1994); Festa del 6 anys amb l'actuació de 'Mai Toquem Junts' (1995); Emissió especial del desè aniversari (1999); Actuació del grup Whiskyn's al Teatre Bartrina (1999); Edició del llibre 'Cops i Flames 1989-1999.L'altra cara dels concerts' (2000) i posteriors actes de presentació al Senglar Rock 2000 i Altaveu 2000; Enquesta sobre el millor grup català de l'any al Camp de Tarragona (2001); Les 30 hores de música en català (2002) i edició del vídeo de les 30 hores (2002); Cinquè millor programa de ràdio musical de Catalunya i primer d'una emissora comarcal segons els premis de la revista Enderrock (2002); Organització del concert de la Companyia Elèctrica Dharma en motiu del 14è aniversari (juny-2003); Les 48 hores de música en català (gener-2004).

El programa degà de la música en català és un dels tres organitzadors del concurs de maquetes dels PPCC 'Enganxa't a la música'. Enguany se celebra la segona edició.

Salut i bon toc de rock !!!

Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal