nou?
logotip decibel.cat

Van Gogh el musical al Teatre del Raval

30/09/2015

Al teatre del Raval podem gaudir del musical creat pels cosins Roc i Joan Olivé que han aprofitat els dos mesos que van conviure Vincent Van Gogh i Paul Gauguin al petit poble francès d'Arlés l'any 1888 per crear una comèdia de situació, vestida de musical, que sense dubte us sorprendrà.

Els actors Roger Pera, Mingo Ràfols i Miquel Malirach demostren el seu saber fer sobre l'escenari i, al mateix temps, la seva bona veu, ja que en directe - acompanyats pels músics Dionís Olivé i Victor Gorriti (guitarra) i Núria Garcia (violí) - magistralment donen vida i veu a l'obra.

També destacar el protagonisme d'en Robert (un gira-sol, company inseparable de Vincent Van Gogh) que podem dir també actuarà en cantar una cançó amb la veu d'en Pep Sala (aquesta sí enregistrada).

Volem aprofitar i agrair al Teatre del Raval l'aposta pels musicals creats a casa nostra, com ha fet amb aquest i també amb altres com "La vampira del Raval" o "L'esbudellador de Whitechapel", i desitjar-los molta sort amb l'obra que podeu veure fins a l'1 de novembre.

Els tres actors del musical
Els tres actors del musical

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

09/10/2015

Felicidades a todos compañeros, genial ! Como, en un espacio tan sencillo y humilde se puede convertir en algo tan mágico y autentico... Se transmite totalmente la energia de todos al público.. Enorabuena 👏🏻👏🏻👏🏻👏ㇿ 5;👏🏻👏🏻👏🏻👏 995;👏🏻👏🏻👏🏻👏 27995;👏🏻👏🏻👏🏻👏& #127995;👏🏻👏🏻👏🏻👏 ;🏻👏🏻 molta merda per la resta funcions !!

09/10/2015

Maldito correctorrrrrr! Ahora sí... Enhorabuena !!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal