nou?
logotip decibel.cat

Kayo Malayo

Kayo Malayo logo

Biografia:

El Mestissatge SKA-REGGAE-FESTA del Vallès.

Després de 3 anys "paxeando“ diversos escenaris de Catalunya, la banda Kayo Malayo va decidir treure el mes de febrer de 2004, gràcies a Dani i a Oscar Trujillo, el seu primer treball titulat "Paxeando“.

La gravació va ser lenta però van saber treure-li el suc. La primera tirada de 500 còpies es va esgotar en menys de 3 setmanes. En aquest treball, en el que la banda hi va dedicar més de 8 mesos, la gent s'hi va abocar.
És molt complicat intentar etiquetar aquest grup d'amics que, units, barregen tot tipus d'estils musicals i variacions. Podem dir que és quasi impossible definir-los. Si els preguntem quin tipus de música fan, ens diran que és l'estil Kayo Malayo (Ska – Reggae – Rumba – Rock – Cumbia) i molta festa. És com un coktail de ritme amb unes gotes de cadascun.

Des del Vallès Occidental ens arriba aquesta banda de 7 músics que ajunten: saxo, trompeta, trombó, bateria i tot tipus de percussions. També col·laboren en alguns concerts, diversos instruments com el teclat, acordió i violí, per assaborir millor els ritmes del mestissatge. No és una banda d'ska, tampoc un grup de rock, no és Mano Negra (ni s'assemblen) encara que tenen una mica de tot. Fan servir el català i el castellà per elaborar la seva música de festa, ja que cada personatge del grup té les seves influències musicals.

La majoria dels integrants de la banda són amics des de l'escola. Els terrassencs anomenen el seu treball “paxeando” per les coses que passen dia rere dia, per tot el que succeeix al nostre entorn i per les voltes que dóna la vida. El disc descarrega una sobredosi de festa i de bon humor, encara que també, el grup català Kayo Malayo utilitza les seves lletres per manifestar-se contra les especulacions i altres injustícies de la nostra societat actual. Els concerts de Kayo Malayo són únics. En ells s'amagatzema la bogeria, el ritme i la bona gent. Tantes voltes per a un mateix fi: “La Festa”. El grup s'ho passa “bomba” a l'escenari, i el seu públic també, sinó pregunteu-li a la gent que va a veure els seus concerts frenètics al ritme de la banda.

L'energia de Yordi, la tècnica de Miki, els ritmes de congues del nostre percussionista, el poder dels vents (saxo, trompeta i trombó), la bogeria de Karlitos a la bateria, i les col·laboracions d' Albert Cantón a les congues i el mag de la tecla Trujillo, donen un toc únic a aquest col·lectiu que sorprèn cada vegada més en el seu territori català. Sempre comencen dient: QUE COMENCI LA FESTA!

Kayo Malayo són:
Yordi DOBÓN : Guitarra i veu principal
Karlitos BASTIDA : Bateria i veus
Miki SANTAMARIA : Baix i coros
Marc SÁNCHEZ "ITUS" : Trombó
Ramon FIGUERAS : Trompeta
Roger ARNAU : Saxo alt
Mark ROGER : Percussions

Alguns col·laboradors de Kayo Malayo són:
Albert CANTÓN : Congues i Rumberes
Dani TRUJILLO : Teclats i Acordió
Rubén MENA : Violí

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 3

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 5

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal