nou?
logotip decibel.cat

Crítiques de discos

Cercar discos
Sau - Un grapat de cançons per si mai et fan falta
Grup: Sau
Àlbum: Un grapat de cançons per si mai et fan falta
Discogràfica: Picap
Any: 2003

Un grapat de cançons per si mai et fan falta, aquest és el nom del primer recopilatori de Sau després de la mort de Carles Sabater. Un recopilatori format per tres discos compactes i que repassa cronològicament la trajectòria del grup osonenc a través de 51 cançons de totes les èpoques, que s'han separat en tres etapes (coincidint amb els tres discos): 1986-1990, 1991-1994 i 1995-1999. En el recopilatori hi apareixen cançons dels deu discos que va editar el grup i, destaca,
que moltes de les cançons enlloc d'aparèixer en la seva versió original, o bé apareix la versió del "Cançons perdudes, rareses, remescles", o bé són temes inèdits. Pel que fa als temes inèdits, cal comentar que bona part d'ells són temes gravats en acústic per l'època del "Bàsic", però que no van publicar-se al seu temps. També hi ha algunes versions en directe que són cançons tocades al "Concert de Mitjanit" que no van entrar al disc. La resta de temes inèdits són "Laia" en versió d'estudi, que únicament apareixia a la pel·lícula de mateix nom i "(Amb un llibre) mai estaràs sol", que s'havia distribuït en senzills per promoure la lectura entre els joves.
En general la tria és prou encertada, no hi falten els èxits més escoltats com "Boig per tu" o "Tren de mitjanit", però també hi tenen cabuda altres temes prou interessants. A més tot el reguitzell de temes inèdits acústics són un gran encert.

Jordi Garcia
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal