nou?
logotip decibel.cat

Crítiques de discos

Cercar discos
dídacgarcia - Les regles del joc
Grup: dídacgarcia
Àlbum: Les regles del joc
Discogràfica: Ediciones PAE
Any: 2004

Primer disc autoeditat per aquest jove cantautor de l'Alt Empordà. Dotze cançons d'autor amb base pop-rock caracteritzades pel peculiar registre de la veu de'n Dídac, un registre agut i amb un timbre que encaixa perfectament amb el tipus de cançons que interpreta. La majoria de les cançons es mouen a cavall entre el pop i el rock, però també hi ha alguna balada com "En tu pots confiar" o "Lluitaré". En general són composicions amb una estructura força tòpica i melodies enganxoses, acompanyades per una instrumentació una mica pobra (el baix i la bateria han estat gravats amb sintetitzadors) i només en destacaria les guitarres, que són els instruments que es veuen més treballats; el tractament de la veu també és un altre dels elements interessants del CD.

Les lletres parlen de temes diversos, generalment diverses reflexions personals del seu autor enfocades a l'amor, la soletat, el pas del temps o la llibertat. També hi ha una lletra dedicada a Salvador Dalí ("Entre quadres"), personatge a qui també va dedicat el disc i que en Dídac va tenir l'oportunitat de conèixer quan era un infant.

En resum, un treball que es nota que s'ha realitzat amb pocs mitjans econòmics i que amb una producció més ben feta hauria pogut gaudir d'una millor sonoritat.

Jordi Garcia
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal