nou?
logotip decibel.cat

Burman Flash actua al cicle Quan Cau la Nit 6.0

15/07/2006
Matadepera (Vallès Occidental) - Plaça de l'Escorxador

Malgrat l'escassa presència de públic durant la segona cita dels dimecres a la nit del cicle QUAN CAU LA NIT 6.0 a Matadepera, els Burman Flash van demostrar que la fórmula del rock i les guitarres mesclades amb bases skatalítiques i ritmes calents funciona a la perfecció, sobretot en directe. Durant els 90 minuts d'actuació, el grup de Cassà de la Selva van presentar la gran majoria de les noves cançons del seu tercer i darrer disc, Desmemòria, un disc pensat essencialment per transmetre tot el seu missatge i contuncència en directe.

Malgrat que les noves cançons estan en ple rodatge encara, la qualitat del directe dels Burman els va permetre interpretar moltes de les altres composicions editades en els 9 anys d'existència. Així, van repassar cançons de l'anterior treball, 'Brila', com 'Els ulls vermells', 'Com es pot somiar' o 'Respecte'; i també del seu disc oficial de debut, 'Gira', amb cançons com 'Gira', 'Vigila' o 'Jamaica Reggae'.

Una de les sorpreses de la nit va ser la interpretació de 'Come on Eileen' dels Dexy's Midnight Runners, la mítica i ballable cançó interpretada entre d'altres pels Save Ferris. Fins i tot, al final de concert i a petició d'un públic totalment entregat, van repetir dues cançons: 'Aixeca el vas' i 'Els ulls vermells'. També van aprofitar els dos bisos que van fer per interpretar dues de les cançons en castellà del seu primer disc. Un gran encert el de revisar tota la carrera musical sense excepció.

Seguirem de prop la pista dels Burman Flash perquè algunes de les cançons del seu darrer disc estan cridades a ser tot un himne i un referent. La tasca lletrística i de composició d'en Joan Ciurana és tota una garantia per la celebració del desè aniversari dels Burman, el 17 d'Octubre de l'any que ve, en el millor moment de la banda.

Un instant de l'actuació de Burman Flash a Matadepera
Un instant de l'actuació de Burman Flash a Matadepera

Text: David Traver
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

15/07/2006

sou els millors que hi ha actualment sobretot en directe i espero que ho continueu sent durant molts anys.

19/07/2006

puta mare els burman en directe, festa, ska i reggae! i del nou disc lluna de plata un tema imprescindible, i aixeca el vas un desfasse brutal!!
per molts anys als burman flash!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23/07/2006

enhorabona gent!!

25/07/2006


vaja programacio a matadepera! gadegang, burman flash, quin criteri de programació més cutre!!!!

Vergonya em faria.

25/07/2006

Almenys no actues tu!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal