nou?
logotip decibel.cat

Escenari Enderrock - Festes de la Mercè a Barcelona

24/09/2003
Barcelona (Barcelonès) - Escenari Enderrock

Seria difícil comentar i enumerar tots els concerts i esdeveniments de tota mena que s'han fet aquests dies a Barcelona dins del marc de la Festa Major de La Mercè.
Però ens quedem amb una petita joia: l'escenari Enderrock, al moll de la fusta on varen actuar The Big Serràndez Orchestra, La Caixa Fosca, Fes-te Fotre i Burman Flash.
Primer van actuar The Big Serràndez Orchestra, i la Caixa Fosca amb un públic reduït però alliçonat que coneixia tots els seus temes.

Cap a les 10 de la nit es va anar omplint. El fet de retrobar la banda de Calonge a la ciutat comtal era un alicient, tot i que a la mateixa hora en Pep Sala estava actuant davant de la Catedral.
L'Albert Fort una vegada més ens va demostrar ser tot un líder dalt de l'escenari. Just sonar les primeres cançons del concert de Fes-te fotre va començar a ploure i, tot i que l'escenari estava "relativament" cobert, el nombrós públic restava sota la pluja. Malgrat tot, les ganes de veure als Fes-te no els va fer marxar i veient això l'Albert no va voler ser menys i es va llençar al fossar de l'escenari i va continuar cantant sota la pluja fent costat al seu públic; després de tres cançons tots estàvem xops però res va poder aturar el millor concert dels Fes-te fotre a Barcelona.

Els Burman Flash es van saber aprofitar d'aquest públic encès per tirar endavant un concert precís i contundent amb molta marxa.

L'Albert Fort cantant de cara al pùblic
L'Albert Fort cantant de cara al pùblic

Text: Jordi Oset
Fotos: Jordi Oset

Comentaris

24/09/2003

A mi personalment em van agradar molt i molt els Burman Flash. Per mi els millor de la nit.

24/09/2003

VISCA ELS FES.TE FOTRE!!! un petonàs albert :-x

24/09/2003

Genial el concert de la Caixa Fosca :-)
Felicitats nois!!!!!

24/09/2003


Un cop més veu donar-me la rao en que no es valora prou la vostra feina.Fins i tot veu cantar sota la pluja, si com aquella cançó "...Singing in the rain...."
Enfi, endavant Fes-te Fotre!!! I ja estem esperant el nou treball en candeletes.
Per cert recordo que hi ha un forum de suport als Fes-te en aquesta mateixa plana, passeu-hi i deixeu el vostre missatge.

24/09/2003

Si aixo es el futur del "Rock a Catalunya"no anem
pas be.ho sento nois pero ánim!!!!!!!!

24/09/2003

kom ke no anem pas be???? tu t'has mirat al mirall??? donks tu si ke no vas be. El ke van fer els fes-te fotre es de grabar-ho i possar-ho en una vitrina, aixo es estimar el rock catala i tota la gent ke els van anar a veure i ke no es van rendir kuan es va possar a ploure.
Visca el Rock Catala!!!!!!
Visca els Fes-te Fotre!!!!!
i Visca els Kisapke!!! (ui ja sabeu ki sok)

jejejjeje
ciao

25/09/2003

Hola a tothom!!Aveure srs de la revista
Enderrock si en els vostres concerts programeu gent que canti en català pero que siguin interesants, si seguim aixi el tema esta fotut,no?
Lo dels feste fotre....en fí, un grup dolent per nenets.
Recapaciteu dŽuna vegada,o es que el tema no dona
per més?
Endevant!!i visca Catalunya!!!!!

25/09/2003

bueno bueno bueno, aki jep t'has cremat i força. Per komençar a mi m'agraden i molt els fes-te fotre, i no sok pas una nena. I et podria trencar la cara kuan menys t'ho esperis, o sigui ke millor ke no et conegui.
apa ciau

25/09/2003

Jo també penso k son molt dolens,pero no penso k siguin un grup per nenets, es un grup per gent k te ganes de pasar-ho be i no te puta idea de musica.
Molta llum!!!a tots

25/09/2003

DOLENTOTS,DOLENTOTS!!!!

25/09/2003

La caixa fosca van estar molt bé! continueu així nois!

25/09/2003

i el pep sala que tal?qui toca ala seva banda ara?

28/09/2003

OStia!! Els fes-te fotre van estar genials, i crec q es mereixen un premi x tok en les condicions q van tokr, q tmb mira q ploure just kuan tokaven ells... El fet s k tant ells cm el publik vam star alla, i aixó crec q sels hi ha d valorar molt, ja m'agradaria veure q haguessin fets altres grups amb més nom q ells... Un petonàs pels fes-te fotre, Sou els MILLORS!

30/09/2003

vaja porqueria de concert.Els unics que es salven son Burman Flash!

30/09/2003

La viri la coneixeru de seguida si la veieu algun dia ( de bon rollo e..)jejej ViScA GlAuCs!!!

03/11/2003

Jep i jori:no sé quin tipus de música us agrada, però dient que els Fes-te fotre son dolents ja es veu que no en teniu ni idea.En un altre país ja haguessin triomfat fa temps però aquí hi ha massa gent com vosaltres:que no respecten allò que no poden entendre,sense gust, sense ganes de pensar ni emocionar-se.O es que potser us va agafar un atac d'enveja del cantant?Visca FF!Un petó Albert

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal