nou?
logotip decibel.cat

Dept i Brams en un dels darrers concerts de Bac Art

22/09/2002
Roda de Ter (Osona) - Bac Art

En un dels darrers concerts de la sala Bac Art, de Roda de Ter, i en el transcurs de la Festa Major de la vila osonenca, varen actuar els grups Dept i Brams. En una propera notícia explicarem els motius del tancament de la fantàstica sala Bac Art. Ara passem a comentar com va anar el doble concert.
Per cert, aquest concert estava pendent des del passat 14 de desembre, data en la qual es va anul·lar degut a les intenses nevades que afectaren Catalunya durant aquells dies.

Els primers en actuar varen ser els Dept, que a part de tocar unes quantes cançons del seu primer treball "Estació Zero", ja comencen a deixar entreveure el segon, amb la interpretació de quatre temes no inclosos en aquest primer disc. Destaquem sobretot la gran qualitat del so i també de l'equip de llums, que va complementar molt bé les bones cançons dels del Bages. En Txero va posar la nota de color amb un vestit completament vermell i en David va tenir unes paraules de dedicatòria per l'equip del Bac Art.

Després d'uns deu minuts de descans -temps perquè en David canviés la guitarra per la trompeta- començava la segona actuació de la nit. En aquesta gira, els Brams presenten un repertori que recorda la presentació del disc "Tot és possible", ja que en fan la majoria de les cançons. A més també han rescatat força temes dels seus primers discos, com "Guanyarem", "Tir al feixista" o "Nena de Nicaragua". Resumint, que del disc que toquen menys cançons és del darrer: "Aldea Global Thematic Park". A més de les seves consignes habituals, Titot també es va adreçar al personal de Bac Art, per agrair-los la feina feta durant les dues temporades que han portat el local.

Imatge complerta de l'escenari, amb els quatre membres del grup
Imatge complerta de l'escenari, amb els quatre membres del grup
Pla general de l'escenari, amb el públic ben a prop dels músics
Pla general de l'escenari, amb el públic ben a prop dels músics

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

23/09/2002

Si no heu pogut comprovar això del Santi, no hauria estat millor no dir res de moment?

23/09/2002

Què del Santi, Anna? no t'entenc

23/09/2002

Bueno jo vai na al concert i va sta de puta mare el bacart és el millor i crec ke el millor ke podien fer els 2 grups era dedicar el conecrt exclusivament als del bacart ke potser an stat`pocs anys en activitat xo so o an corrat i tots els concert ke e nat el recordaré sempre....gràcies bacart x poder disfrutar de més concert dels ke a mi m'agraden ja ke aki la plana gaires no en fan......
GRÀCIES!!!!!!!!!!1

27/09/2002

Visca brams

27/09/2002

Sí, és cert que el Santi deixarà els Brams

29/09/2002

a vere, el Santi pira?? i d'on ho heu tret això?? mira, jo no sóc qui x dir res, pq no en sé res, pro crec q de moment no s'ha dit res, i si marxes suposo q ja es dira.., i no cal avançar-se, ja que hi ha molta gent q no li faria molta gracia q marxes, pro suposo q si marxa, sera evidenment, pq ell ho ha decidit, i és la seva decisió, pro crec q fins que no es faci "public" no ens hauriem d'abançar, no??

29/09/2002

Xousa, tens tota la raó! Jo crec que no cal avançar aconteixements i que si decideix marxar ja ho farà públic l'interessat, no cal que estiguin corrent rumors sense que ell hagi dit res.
Pel què fa a que a molta gent no li farà gràcia, tens tota la raó, a mi seria la primera que no me'n faria doncs considero que és una part important de Brams i quan marxa algun d'un grup..el grup vulguis o no se'n ressenteix. Espero que tot siguin rumors i que finalment el Santi decideixi seguir tocant amb Brams!

29/09/2002

avia'm com esmentat abans són fets no públics per tant, si deixa brams serà ell el primer en dir-ho per tant,no cal avançar coses, tot al seu moment.

02/10/2002

En Santi plega, us ho dic jo. El que hem d pensar ara és: qui serà el nou guitarrista? Crec que haurem d'anar al galliner a buscar nous experts d l'instrument.Una salutació cordial a tots els brameros, foteu-li canya!

03/10/2002

jo no diré, res +.. pro si es busquen subtituits( ja sé q la paraula es lletja pro mira.. q hi farem..) jo ja he dit, (pro no aqui!)qui m'agradaria.. xDDD i laia, com ho saps amb tanta certesa??

03/10/2002

Tens raó Xoua,...ja que la Laia afirma saber-ho amb tanta seguretat..podries dir-nos com és que n'estàs tan segura d'això...és un fet prou important...i pel què fa als substituts..ja sé Xoua qui és el que tu proposes i ja m'està bé, molt bé...però tot i així substituir el Santi..feina difícil, eh! Per altra part, demanaria que tot això s'aclarís d'una vegada..doncs tot són rumors i més rumors sense que l'afectat digui res.
Una salutació Xoua i força Brams i Mesclat!

07/10/2002

doncs ho sé, pro no us puc dir el perquè, ja q posaria en un compromís certes persones...
Bé, això dels signes xDDD no sabem què vol dir... a veure si sou més explícites i ens enterem tots i totes d qui parleu.Sperem que sigui una persona que li arribi a l'altura no? pantalons amples
(per no trencar la costum) i l'aigüeta per curar els refredats...

10/10/2002

això dels signes.. mira, es com una ironia, q vols q et digui!! i si tu poses en compromís certes persones, i no vols dir el pq d'una cosa q crec q ens "afecta" allà tu.., ja es dirà.., i si és tan cert que marxa ja ens enterarem x altres fonts, tranquila q no ets la unica q ens pugui dir això.. i com deia, si tu poses en compromís a "certes persones" com dius tu,nosaltres tb en posem, i és mes posariem en compromís a la mateixa persona de la qual parlem. ona, un petunas.., i ja donaras senyals de vida e wapa!!! jeej

11/10/2002

Hola Xousa!!! estic com sempre totalment d'acord amb tu...:) Laia, si tu no ens pots dir com saps amb tanta certesa una cosa que ens afecta a tots, tranquil.la, com diu Xousa ja ens n'enterarem..no crec pas que siguis la única que disposa de la informació, és més ja ho dirà l'interessat quan ho cregui convenient. Pel què fa als signes...Xousa no ho hem pas de dir oi? perquè no es qüestió de posar en compromís l'home X (el podem anomenar així). Tot i així espero que si finalment és cert que el Santi plega...espero que el substitut se'l plantegin a consciència i que si no és l'Home X sigui algú que arribi a l'altura del Santi...
Una abraçada Xousa i ja et diré algo aviat...
I pel què fa a tu Laia crec que no ens pots demanar que et diguem de qui parlem..doncs lo nostre només són hipòtesis i opcions mentre que tu assegures tenir una informació fidedigne i que ens afecta i només goses dir que poses en compromís a certes persones...a veure si tot plegat s'aclareix d'una vegada...demanaria a l'interessat que digués alguna cosa..ja que altres persones no volen dir-ho....

21/10/2002

Noies, no volia pas que us empipessiu. De bon rotllo eh?! Només dir-vos que l'interessat no crec que digui res, no sol connectar-se mai.

22/10/2002

Perquè tan misteri al voltant de la marxa del Santi? Ho trobo trist doncs crec que sent una cosa important per molta gent haurien de dir-ho, no?
Santi, no marxis!!!!!! Queda't que Brams sense tu no serà el mateix!!!
Prisqui i molta més gent que està en contra de la marxa del Santi!!!!

29/10/2002

crec que l'únic que ho ha de decidir és ell. ell sebrà què fa i per què, és la seva vida

30/10/2002

Estic d'acord amb què el que ho ha de decidir és ell, no hi ha dubtes que és la seva vida. Però també penso que els altres tenim dret a dir el què pensem. Per tant, estic d'acord amb vosaltres en què no vull que marxi...queda't, no serà el mateix sense tu...
Visca Brams amb el Santi!!!!

06/11/2002

En Santi ja no farà més concerts amb Brams. Jo crec que ara tocarà en David R. i buscaran un trompeta...

08/11/2002

si home!

26/12/2002

Creieu-me que el substitut del Santi li arriba a l'alçada, i el sobrepassa i tot. veureu quina sorpresa.

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal