nou?
logotip decibel.cat

Festa Major de Sabadell amb Mutis i Brams

10/09/2002
Sabadell (Vallès Occidental) - Parc Catalunya

Dins els actes de la Festa Major de Sabadell d'enguany, el passat dissabte 7 van actuar els Mutis i els Brams. Concretament el concert es va fer a l'esplanada del Parc Catalunya.

En primer lloc varen actuar els vallesans, que, després de presentar el seu segon disc "De cara a la paret" per petits locals, aquesta vegada ho feien en un escenari de dimensions més grans i amb millors equips de so i llums.
Tan sols varen disposar de 45 minuts, però van saber connectar molt bé amb el públic de la seva comarca.
Fins i tot van tenir un petit contratemps (sembla que ja força habitual en ells): en "Litus" va trencar una corda de la seva guitarra, però ho van solucionar allargant una bona estona la cançó "Tormenta", mentre li canviaven la corda.

Després d'uns minuts, varen pujar a l'escenari els berguedans Brams. Amb un repertori força canviat respecte el de la gira anterior, amb força temes del seu penúltim disc "Tot és possible", però també repassant algunes cançons del seu darrer disc "Aldea Global Thematic Park" i sense oblidar cançons dels primers temps del grup: "Vull per demà", "L'últim tirabol", "Tir al feixista" o "Guanyarem", entre altres.
Amb un públic una mica més nombrós -i molt més esverat- que el que havien aplegat els Mutis, van actuar aproximadament durant una hora i mitja.

Imatge general dels Mutis
Imatge general dels Mutis
Imatge general dels Brams
Imatge general dels Brams

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

10/09/2002

Força BRAMS, sou els millors juntament amb OBRINT PAS i MESCLAT!!!! Us convido a anar el divendres 13 a Valldoreix on faran trempar la revolució. Apa! salut i cap a la unitat popular!

10/09/2002

Visca BRAMS!!
va ser una passada el concert de Sabadell! (la capital del valles occidentaL jojo). Sobretot la última cançó k us vem demanar, sou fantàstics!
Fins un altre!
Vull per demà la meva Terra Lliure //*//

10/09/2002

wola xikets!!! va ser la kanya!!!
sou els millors!!!!!!hi havia molta gent i tan brams kom mutis son kullunuts!!!!! genial!!!!!!!
vull k kualsevol dels dos grups tornin a sabadell, i si pot ser molts mes!!!!
si veniu a sabadell es obligatori passar per les barrakes!!!!
//*//

11/09/2002

ola!!!!
nosaltres tmb hi vam ser!!! va ser molt xulo!!! llàstima que s'acabes a les 3...

visca catalunya i bona diada a tots els catalans!!!!!!

//*//

11/09/2002

Va ser una passada!! Torneu tan aviat km pogueu k a Sabadell sempre sereu benvinguts. No havia sentit mai ls mutis i m van agradar. I k dir dls BRAMS¿? Pos k veu star d konya!! No kanvieu mai.

12/09/2002

*Va ser una passada? si aixo es el futur del rock catalá estem ben fotuts, els brams amb aquest independentisme "cutre" de botifarreta feu més mal que be,respecte a la música sencillament es patttetic.I Mutis son uns bons xavals que no toquen malament, pero no tenen ni gota de personalitat, el millor les coristes amb la boca tancada.Anim!! I visca Catalunya Lliure!!!!!!

12/09/2002

Lokus, què vols dir amb això d'independentisme cutre de botifarreta¿?¿?¿?
Hauries de saber que ara com ara en el panorama musical de Catalunya parlar de rock català(que per cert va amb accent obert) és no saber del que es parla, ja que està ben clar, que de l'unic que es pot parlar,si de cas,és de música cantada en català.
I sobre el tema coristes de mutis, si ets un PUTO masclista... aqui ja no s'hi pot fer res...

12/09/2002

Estic "totalment" dŽacort amb tu Lokus.
fora el nacionalisme barato,si a la bona música i
visca Catalunya lliure.

12/09/2002

Catalunya lliure de qui??? de tu???
a veure si tu, oscar i en Lokus em poden explicar què és el que enteneu valtros per nacionalisme barato.gràcies.

13/09/2002

NO estic massa dŽacort amb tu Lokus,i no mola gens el comentari masclista que fas de les coristes del grup mutis, per altre part reconec
que tan Brams com Mutis son grups no massa bons, pero amb el temps...qui sap, encara son grups molt joves i tenen molt per endevant,oi?

13/09/2002

Per què ens castiguem tant durament,els catalans?Tant fort és l'autoodi que sentim?Ànims a tots els grups que tenen la dignitat de fer música en català i a qui no els agradi,que no els escolti...És ben senzill!!!!força Brams

14/09/2002

El concert de Brams va estar molt bé
i mutis també i Lokus tu ets el que tindria de tancar la boca.Hi havia molt bon rollo en el públic i com mutis com brams segui igual
Força i visca la terra lliure.¡¡¡

14/09/2002

Bon rollo,bon rollo,bon rollo!!No tŽho agafis a mal k son molt makas i ho foten prou be.Aixo d Wasmer tio sembla una marka d wonder-bra,o no?,potser et va el rollet eh?. A + segueixo opin
k els Brams....son uns nens de casa bona segurament com tu,poc creiiiiibles.
visca BERGA i visca C A T A L U N Y A!!!!!

15/09/2002

Lokus, per escriure tonteries com les que escrius, noi, millor que estiguis callat...No en tens prou amb escriure un mail patètic( a part d'irrespectuós i masclista) que et recrees enviant-ne més demostrant lo poca persona que ets. Sinò t'agraden els Brams no els escoltis però respecta si ets un bon català com intentes fer creure en l'últim mail.
I pel què fa a si són nens de casa bona...tu creus que això és realment important o és la música i el fet que cantin en català el què importa?
Noi, amb aquests mails que escrius fas realment pena i demostres que no tens cap mena de credibilitat a l'hora de parlar de l'altra gent.
Millor calladet noi!!

18/09/2002

BRAMS!!!!!
SOU ELS MILLORS DESPRES EL OBRINT PAS I ELS OPRIMITS...
XO NO VEU CANTAR LA DE MALAÏDA ESPANYA BUENO ES IGUAL JA EM VA AGRADAR MOL EL VOSTRE CONCERT I ESTAVA A PRIMERA FILA
UN FORT PETO X TOTS! (UNA NENA DE 11 ANYS)
VISCA LA INDEPENDÈNCIA ||*||

18/09/2002

Lokus,no+ un petit comentari: les coristes dels mutis fins i tot amb la boca tancada diuen moltissim mes que tu sense saber tancarla. Xato, em sembla que no et dones conte de que elles ja han arribat mes lluny del que tu ho faras mai. Força Mutis (i les seves coristes).

19/09/2002

Aviam Lokus, jo evidentment respectaré la teva opinió,sempre que estigui ben expressada i tingui fonaments. Jo no soc cap "grupie" ni cap fanàtic de brams q els defensaré a mort, però el q es pot veure és q la teva crítica no s'aguanta per enlloc, i acabes dient simples bajanades. Primer afirmes q els brams son un grup jove (!), quan porten la ostia d'anys tocan i crec q amb el pas del temps han anat millorant tan musicalment com en les seves lletres. Et recordo que no per qué un grup sigui més dur en les seves guitarres serà més radical o més combatiu, i jo et recomanaria q et paresis a llegir algunes de les lletres dels brams, algunes de les cuals ja són mítiques dins de l'independentisme. En cuant o allò de " fills de papà" jo t'asseguro q d'això no en tenen res, ans al contrari, el Titot, el qual he pogut parlar personalment amb ell al Rebrot, és una de les persones dins de l'independentisme revolucionari i combatiu més integres, i de qui més podem aprendre. Ell és el primer en afirmar q x la lluita del nostre poble no nomès serveix anar de concerts i acampades, sinò la militància i la lluita del dia a dia a les diferents organitzacions de l'esquerra independentista. Amb això crec q queda demostrat q allò de " independentisme de botifarreta" no es vàlid per als brams, si de cas deixem-ho per altres grups com els pets. I ja per acabar, recomanar el llibre " Història de Catalunya a l'inreves", escrit pel Titot, conjuntament amb l'historiador Jordi Creus,que expliquen la història dels PPCC d'una manera divertida i irònica, que us el recomano.
Salut!
INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME
LA LLUITA ÉS LÚNIC CAMÍ!
EL COMBAT MAULETS NO S'ATURA
Si algú té alguna crítica o opinió a fer que m'escrigui al mail. ;) indp1917@hotmail.com

19/09/2002

Ah x cert Lokus! se m'oblidaba...el comentari de les coristes...patetic, molt patetic!El mateix et dic del comentari sobre el nick del company wasmer: " sembla una marka d wonder-bra,o no?,potser et va el rollet eh?." Jo no sé quin independentisme prediques tú noi, però evidentment de masclistes i xenofobs ens en sobren, així q apren una mica més a respectar a les persones independentment del sexe o la seva opció sexual. Aix! que malament que anem amb gent com el Lokus...
SENSE LES DONES NO HI HA REVOLUCIÓ!

19/09/2002

Ja hi som,ja ha sortit l'il.luminat que per defensar els Brams(són de puta mare),es carrega Els Pets...Bé noi,bé!Visca els Brams,visca els Pets i tots els grups que fan música en català siguin de 'la casa que siguin'i facin la musica que facin.Pocs que som i a sobre ens critiquem...

19/09/2002

Aviam Món, jo no me carregat els pets. Jo no els critico per la música que facin, ja que admiro el curru q han fet per la música en català, però simplement com a músics no m'agrada. No soc cap il·luminat, no cal q faltis al respecte com si haguès tocat als teus grans deus, simplement dic la meva opinió, i crec q per certes coses que han fet, com a persones deixen bastany que desitjar, i q es un grup q va clarament per la pasta, i sel's hi enfot la terra, la independència o el q vulguis...

20/09/2002

No era la meva intenció faltar el respecte a ningú.Hem d'entendre que si aspirem algun dia a ser un país normalitzat,és tan important la feina d'uns senyors com els Brams(des d'aquí la meva profunda admiració per en Titot-el seu llibre és divertidíssim-per la feina que fa)com la d'altres grups no tant compromesos però que utilitzen el català com a eina de treball i arriben a milers de persones.I dubto que als Pets sel`s enfoti la terra,tenint en compte que en Joan Reig és militant de l'esquerra independentista.I jo no tinc Deus,ni religiosos,ni musicals,ni de cap mena...però és cert que Els Pets i els Brams són els grups que més m'agraden,cada un en el seu estil.Salut company

22/09/2002

Jo he de dir que quan vaig començar a escoltar Brams, m'agradaven molt, però amb el temps escoltan't altres grups catalans, com podria ser Oprimits, Obrint pas, Kop... m'he donat compte que la música de Brams no és gaire bona, deixan't a banda les lletres que crec que són molt bones.
VISCA CATALUNYA ll*ll

22/09/2002

Sembla clar que hi ha una sèrie de gent, que per amagar la seva nul·la aprotació a la causa de la independència i el socialisme, es dediquen a criticar (amb arguments del Tot-a-100) aquells que sí que fan coses. Es deuen pensar que el fet d'erigir-se en "jutges de la revolució" els redimirà del seva inoperància.
Per sort, aquesta gent són els que fan un pas més efímer per l'independentisme d'esquerres i els hem de suportar poc temps.
Ningú té dret a criticar ningú si abans no demostra que la seva militància ha sigut més productiva, i així encara.

23/09/2002

A veure una cosa Lokus....
Et demanaria q si no coneixes suficient els Mutis no els critiquessis, ja que jo els conec des de fa un bon temps,(més, al Litus, el Ricky i a la Irene), i no toquen gens malament; fins i tot m'atraviria a dir q toquen millor q no pas altres grups que ara tenen més fama.
Amb això no vull crear cap mena de mal rotllo, ni molt menys, però crec que abans de dir les coses, t'ho hauries de pensar una mica....
Aprofito per animar a tots els components dels Mutis!!!!!! Endavant nois!!!!!

13/12/2002

Bones!! Jo vaig estar al concert de Brams a Sabadell, i la veritat es que no em va agradar massa, per una seria de raons, a mi magrada el rock català desde sempre, sobretot sangtrait i sau que son els maxims exponents, però jo crec que la musica no es un mitja per criticar al govern ni per reivindicar ni per res, la musica es musica senyors, a la musica no hi caben politiques ni coses semblants, amb un grup com brams que la seva musica es bastant dolentota i que nomes fan que criticar i totes les seves lletres porten el mateix missatge el rock català entrara encara mes en decadencia...Gràcies
VISCA EL VERITABLE ROCK EN CATALÀ!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal