nou?
logotip decibel.cat

Acampada Jove Carrascar 2002

02/04/2002
La Font d'en Carròs (Safor)

Les intal·lacions esportives municipals de La Font d'en Carròs (La Safor) van ser l'escenari, els dies 29,30 i 31 de març, de la tercera Acampada Jove Carrascar que organitza anualment les Jerc del País Valencià.

La primera jornada es va veure marcada per la pluja que va motivar la suspensió de les actuacions programades dels grups participants al III concurs JerRock (Ke Reggae Skà, Aladrock, Fora de lloc, Okupats, Tinc Ladilles i High Times).

La resta d'actuacions es van anar desenvolupant amb tota normalitat. Cal destacar, per exemple, els bons directes oferts per Antònia Font, Dr. Calypso i Brams la nit del 30, o la d'Sva-ters, Skandol Públic, i Els Pets la nit del 31. L'absència de les llufes no va deslluir en absolut el primer concert dels Pets d'aquesta temporada.

Activitats de tota mena, entre les quals la presentació d'un llibre a càrrec del Titot dels Brams, van complementar l'Acampada Jove Carrascar 2002.

Text: Jordi Sugranyes

Comentaris

02/04/2002

Quin és el nom del llibre que va presentar el Titot?

02/04/2002

VISCA EL PA VISCA EL VI... VISCA ELS PETS DE CONSTANTÍ!!!!
Jo no hi vaig poder ser al concret prò pl q mhan dit va tà súper bé. Espero amb ansietat q comenceu la gira p akí Catalunya nois!!!
ELS PETS 4EVER!!!!!

03/04/2002

El llibre que presentava el Titot és el que ha escrit ell mateix i un altre noi i que surt aquesta setmana, diuen. Es diu "Història de catalunya al revés"

03/04/2002

Ni la pluja, ni el vent, ni res, és capaç de desanimar i aturar Aladrock!!
Salut i sort!!!

p.d:ens veim pels bars de la nostra terra...
Ànims també per Ke Reggae Skà

04/04/2002

Molta festa al Carrascar!! tots els grups van estar de conya, però em quedo amb Brams i Skalariak. Ens veiem de concerts pels PPCC!!
Salut i revolució

07/04/2002

Hola! vam anar al carrascar, que per cert, va estar de conya.
Algú coneix un noi de l'organització que portava una vena a l'orella i el cabell moreno.
Merci i ens veiem a Arbúcies!

07/04/2002

El Carrascar una FESTA!!! Tots el concert varen estar guapos!! a per cert algú te o sap on hi ha penjades fotos del festival??
Salut i reviscola PAÍS VALENCIÀ

09/04/2002

Visca el CARRASCAR!!!!
El millor grup són els SKANDOL PÚBLIC!!!!!!
sou els MILLORS!

10/04/2002

VISCA EL CARRASCAR i visca la terra lliure
vull donar les gracies a la alcaldesa i la regidora de cultura de la font d`en carros
per portarse de maravella i deixanrnos dormir la primera nit en els colegis del poble.Ja que la organitzacio ens enviaven cap a gandia amb
el pluja que feia i nosaltres amb una ma a cada ou
.sort que tinc un colega que va agafar per banda
els municipals del poble i despres de borjarlos una bona estona (per cert una municipala molt maca i molt trampada) ens van obrir les portes de l'escola cuan ja anavem tots ben xops.
A part deaquesta anecdota tot lo demes va ser una pasada molta festa , molta xerinola,molt macas les xiquetes valencianes i les demes tambe i una pasada els concerts sobretot brams ,skalariak.els pets ,doctor calypso,etc .
Per cert molt bona la Casalla.l'aigua de Valencia, el burret,i que no falti la cervessa i el calimotxo.
Be fins aviat ,ens veiem a arbucies i Visca la terra .

11/04/2002

Champion!! el noi se deia Jaume (amor platonic pels amics.. xD) i me sembla q era d terrassa o sabadell o algo així!!
Per cert.. jo vui fer na gran keixa a l'organització... per tenirnos poc informats durant el viatge dautocar.. i per no retornar els diners d lentrada dl primer dia :PPP (digueume garrepa.. pro si ells ens trakten malament noltros tb ens podem keixar...) aixi q res.. q esperem q lany q b sigui millor!!
Força als tallers d malabars alternatius!! jeje
salut!

12/04/2002

VISCA ELS PETS que perfi venen al País Valencià, i van ser els millors, a part de ser el concert on hi havia més xiquetes guapes, ara que molt mal no portar a les llufes. A mi i als meus amics mos va agradar molt l'acampada. a mi no em va parèixer bé que un grup estranger (Skalariak) fóra el que tancara el festival. També em va molar molt Dr. Calypso i Sva-ters però em defraudà que Brams no toqués "La pesta blava"

12/04/2002

Què es potdir? Era la primera acampada que anàvem i BUF... GENIAL! Fou una llàstima que el temps ens furtés el primer dia però ja ens ho cobràrem els dos següents. La penya de PUTÍSSIMA MARE!!!! Un besot per a tots. I gràcies a l'organització per l'allotjament aa les escoles però dir-los que per al pròxim any es comuniquen més entre ells perquè demanant informació cadascun ens deia una cosa . El millor concert el de BRAMS (però sobraben lentes), seguits d' Antonia Font i molt bona la festa d' Sva-ters!!! Llàstima que Skalariak ho fes tan curt i bo pels pets!!
saluts a la gent de Girona, Sant Celoni i Vic que esperem trobar-nos a Arbúcies.
P.D. MOLT IMPORTANT!! PER AL PRÒXIM CARRASCAR VOLEM AIGUA CALENTA!!!
MOLTS BESOS, D'UNA CATALANA DEL PAIS VALENCIÀ

12/04/2002

wola xatus i xates!uo!si han escrit les meves nurietes jo no puc faltar-hi:P!pos això..q tot i la meva veu d'efectes sonors de psicosis tots els concerts van ser molt wapus,la gent molt maca(sobretot la meva gent..us estimu:)!)i de les altres activitats no opino xq jo dormia(digueu-me feta pots,po és q estava malaltona..)ah si!q una mica d'aigua calenta no hagués anat malament xq dutxar-se allà era inhumà!XD Núrieta sin miedo l'any q ve la dança de la pluja la fem abans de sortir de barcelona eh..mas vale prevenir q curar!juas!patunets i visca la terra!

21/04/2002

hola! tornem a ser les champion, gràcies núria x contestr-nos però... algu ens podria dir més coses sobre un tal Jaume (el de l'organització del carrscar)? com ara el seu movil,... i coses així.
bé fins arbúcies adeu

21/04/2002

ei!!!!! k ens hem deixat de dir una petita cosa: el titot el 22-04-02 (demà) a les 20h firmara el seu llibre a la llibreria 4 cantons de Berga.
ara si adeu

22/05/2002

El carrascar va estar de puta pena. Els millors SVA-TERS!!!. Son els putos amos i ja està bé de tant de rock català gorrino. És tot igual escoltes a qui escoltes. A veure si tracteu millor a la gent o se vos escaparà de les mans tota la merda catalanista que no es cregueu ni vosaltres. Agur.

30/09/2002

TENS TOTA LA RAÓ TXICUTO
TOT I SER UN POQUET BRUSC, CAL QUE ALGÚ ELS CANTE LES 40
QUE SAPIGUEN APRECIAR LA QUALITAT
FIRMA: MORIRÁS!!!!!!!!!!

25/10/2002

uei som skabrons es nostro proper concert sera dia 31 de octubre a llucmajor i dia 9 de novembre al pincell de palma.
salut i foça a nes canut.
visiteu la nostra pagina
http://paisoscatalans.org/skabrons

15/01/2009

Com a veï de la font d'en carròs puc dir que aquest festival es lo milloret que li a pasat al meu poble i espere que torne pronte!!!!!1

VISCA LA TERRA LLIURE !!!! DSDE LA FONT D'EN CARRÒS (LA SAFOR,PAÍS VALENCIÀ,PAÏSOS CATALANS) //*\\

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal