nou?
logotip decibel.cat

Festa de Quintos a Alcover amb Brams, Trossos i Màitip's

08/10/2001
Alcover (Baix Camp) - Pavelló Municipal

Alcover va celebrar el passat divendres 5 la festa dels Quintos del poble. Ho van fer amb un triple concert: destacaven els Brams, però també hi van actuar dos grups teloners de la comarca; els Màitip's de Valls i els Trossos del mateix poble d'Alcover. Cal dir que aquests dos grups encara són força joves; no tenen cap maqueta enregistrada i aquest era un dels seus primers concerts, per tant, encara els falta força experiència i rodatge.

Els encarregats d'obrir escenari van ser la formació vallenca Màitip's, que pretenen fer un estil proper a l'ska amb la particularitat que la secció de vents no és l'habitual d'una banda d'ska, sinó que està formada per dues gralles, cosa que els pot fer referenciar a grups valencians com Obrint Pas o Arròs Caldós. Van tocar alguns dels seus temes i també una versió del "No woman no cry" de Bob Marley, amb lletra pròpia.

Tot seguit un grup encara més jove, els Trossos, que actuaven a casa. Van mostrar un rock força contundent amb molta presència de guitarres distorsionades i amb veus cridaneres, que no van acabar d'encaixar amb tot el públic assistent, si bé una part els recolzà durant tot el concert. Cal destacar les lletres i els càntics de caire independentista.

I, finalment, el grup més esperat: els berguedans Brams, que últimament són força presents al Camp de Tarragona (recordem que la setmana passada tocaven a Montroig). Van presentar el repertori habitual de la gira del disc Aldea Global Thematic Park. Un repertori pràcticament idèntic que el del citat concert de Montroig, basat principalment en els dos darrers discos: "Aldea Global Thematic Park" i "Tot és possible", sense oblidar els temes ja clàssics del grup, com "L'últim tirabol", que en la primera foto veiem interpretat amb piano i veu, juntament amb la guitarra de Santi Careta.

Màitip's
Màitip's
Trossos
Trossos
Jordi Castilla i Titot, interpretant 'L'últim tirabol'
Jordi Castilla i Titot, interpretant 'L'últim tirabol'
Santi Careta, tocant la guitarra i fent coros
Santi Careta, tocant la guitarra i fent coros

Text: Esther Esteve, Jordi Garcia
Fotos: Jordi Garcia

Comentaris

11/10/2001

Com a cantant del grup trossos estic d'acord amb la crítica ja que cadascú té la seva opinió, però vull dir ara que puc que espero que en mica en mica anem agafant gent que ens segueixi i tingui confiança amb nosaltres,salut i revolució!!!!!

09/11/2001

passava per aki i he vist els Maitips, i dic calla, passa i felicita’ls! Només això us felicito xl concert ( tot i que no vaig anar-hi ...), espero k en feu més i a veure si venim algun ..jeje. (ens podríeu dedicar alguna cançoneta..)

12/11/2001

Només dir, que no era pas dels primers concerts de Maitip's, sinó que ja en portem un bon grapat, i ja hem tocat amb grups com Dr. Calypso, La Thorpe Brass, Radio Raheem, i Brams aquell dia.

17/02/2002

holass! nosaltres nomes volem dir k ens agraden molt maitip's i ja ta...xD apa adew! i fins divendres al koncert de betagarri i maitip's

16/04/2003

La meva proposta seria: brams, deixeu de tocar perque feu la pena tius... altrament , feu un cambi general.
Amun la mitxana i alegria amb maitps i trossus perque son els ke molen.

13/05/2003

ueeeeee!kuan anys fa d'aixo?
Maitip's ELS MILLORS, Bombeta stas k ti cagues i el cantan...David vull fer un clauet amb tu!xDD

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal