nou?
logotip decibel.cat

Arriba el Canet Rock 2017

09/06/2017
Canet de Mar (Maresme) - Pla d'en Sala

Ja tenim aquí el Canet Rock 2017, que un any més arriba amb un cartell de gala que, de ben segur, farà vibrar el Pla d'en Sala durant tota la nit del pròxim 1 de juliol fins que surti el sol.


El passat mes de novembre es va anunciar com a primer grup confirmat els Jarabe de Palo, i es van posar en venda les entrades d'aquesta edició. Els Jarabe de Palo tornen als escenaris, després d'un temps allunyats dels escenaris, per a celebrar els vint anys del grup, i a Canet interpretaran les seves millors cançons.


Des d'aleshores s'han anat afegint al cartell del festival, tant grups històrics i de culte com d'altres del moment per a garantir que el públic no decaigui ni en un moment durant tota la nit. Així comptarem amb les actuacions de Sopa de Cabra, Gossos, Txarango (que seran els encarregats de tancar el festival tot presentant el seu nou disc “El cor de la terra”), Buhos, Itaca band, Els Amics de les Arts, Zoo, Doctor Prats, Hora de Joglar, La Iaia o Raska (guanyadors del concurs #actuacanetrock). Aprofitem per fer una menció especial d'en Miquel del Roig, que repeteix després del gran reconeixement que li va retre el públic durant l'edició anterior, recordant que a les xarxes socials va triomfar l'etiqueta #canetdelroig que el destacava com una de les millors actuacions de la nit i reclamava que actués a l'escenari gran -l'any passat va realitzar curtes actuacions entre canvi d'un grup i altre, i molts dels assistents van concloure que es mereixia una actuació ininterrompuda a l'escenari principal-


Ens veiem a Canet!

Gossos al Canet Rock 2014
Gossos al Canet Rock 2014

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal