nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert de Sopa de Cabra a La Daurada Beach Club i inici de la seva gira '30 anys 3 ciutats'

14/10/2016
Vilanova i la Geltrú (Garraf) - La Daurada Beach Club

Com ja vam anunciar en la nostra anterior notícia:
http://decibel.cat/croniques/croniques.php?accio=cronica&id=1213
els Sopa de cabra, amb la presentació del seu nou disc Cercles, després de 15 anys de silenci discogràfic, han realitzat aquest estiu una gira de presentació que els ha portat per diferents indrets de la nostra terra, sempre amb una molt bona i calorosa acollida.

Vam tenir la sort de gaudir del seu concert a La Daurada Beach Club a Vilanova i la Geltrú, on davant un públic entregat vam tornar a constatar que la gent té ganes de més sopa!

Volem remarcar l'excel·lent cartell que, un estiu més, ha programat La Daurada Beach Club, i volem destacar especialment la primera edició, que han fet enguany, del festival de cantautors del Mediterrani, que enguany va comptar amb les actuacions d'Animal, Joan Rovira, Ramon Mirabet, Gemma Humet, La Folie, Cris Juanico, Judit Neddermann i Ramon Aragall.

Els Sopa de Cabra per la seva banda, un cop passat l'estiu, ens obsequiaran amb la gira "30 anys 3 ciutats" per celebrar els 30 anys del grup.

Dins d'aquesta gira actuaran a Londres (el 14 d'octubre a la sala The Clapham Grand), a Barcelona (el 21 d'octubre a Razzmatazz- la sala on es van acomiadar fa quinze anys i que ja ha penjat el cartell de “No hi ha entrades”- i el 13 de novembre a l'Auditori) i a Madrid (el 27 d'octubre a la sala Joy Eslava).

Gerard Quintana a l'escenari
Gerard Quintana a l'escenari

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal