nou?
logotip decibel.cat

Crònica del concert d'Elena Gadel

05/06/2016
Barcelona (Barcelonès) - Sala Luz de Gas

Vam assistir al concert d'Elena Gadel el passat dia 21 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona que tancava la gira de presentació del seu segon disc "Delicada" que va publicar a l'abril de 2014.

Durant aquests dos anys l'Elena ha presentat el disc per tot Catalunya, i a més ha interpretat la Rosa del musical "El Petit Príncep", interpretació que li ha valgut el premi de millor actriu de musical als Premis Butaca 2015.

Tractant-se d'un concert especial, ha comptat amb algunes sorpreses, com poder gaudir dels arranjaments per corda (violí, viola, violoncello) que ha fet el compositor Joan Albert Amargós especialment per aquest concert. Destacar també la presentació del concert a càrrec de la Laura Borràs (directora de la Institució de les Lletres Catalanes), i les il·lustracions animades de Lara Costafreda i Marc Pallarès que ens han acompanyat durant el concert.

Així mateix, a la formació que acompanya l'Elena habitualment en els seus concerts: Toni Pagès, Pau Figueres, Guillermo Prats, Carles Montfort; s'han afegit com a artistes convidats, en algunes cançons, la Gemma Humet, la María Peláe, i el cor "Ol'Green" (finalista del programa Oh Happy Day de TV3 a l'edició en la qual l'Elena va ser membre del jurat).

La cançó escollida per acabar el concert va ser "Lluna plena" https://youtu.be/XGV1knc6-ng (no sabem si perquè aquella nit hi havia lluna plena o per l'emotivitat de la cançó).

A aquesta cançó van seguir com a bisos "Ulls petits" i "Con tu andar" amb tots els músics cantant sobre l'escenari.

Elena Gadel i Gemma Humet
Elena Gadel i Gemma Humet

Text: Jordi M
Fotos: Jordi M

Comentaris

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal