nou?
logotip decibel.cat

Crònica de l'Acampada Jove d'Arbúcies 2003

Tornar a la crònica

Comentaris

22/07/2003

Amunt els burman flash!!!! gira gira giraaaaa!!!

22/07/2003

Cada any es superen les jerc amb lo de l'acampada d'ARbúcies. L'any q vé, qui portaran? pot ser el cartell millor del q ha estat? L'espera es farà insuportablement llarga...

22/07/2003

L'acampada, increible. La millor actuació, OBRINT PAS!!! El camp de futbol a rebentar.

Amunt els Països Catalans!!

22/07/2003

Fa molta ràbia que hagi pasat tan ràpid!!! Ha estat una pasada! La calor, el mal d'esquena i tot plegat és igual.
Molt bon rotllo i bona música.

22/07/2003

Felicitats per la JERC que un any mes ha pogut fer aquessta acampada! Ha sigut genial!!!! Tot i que s'ha fet curt.....

//*// Vinga xent salut i revolucio i fns l'any vinent!!!!!!

22/07/2003

Iepppp!!! Visca Arbucies i la gent dels Paisos catalans! Kina acampada...
Visca la gent de Corbera, la de Fontpineda (iep Tito!!), la Palma.. Rubi (Eudald i Xavi sou la bomba) i tots akell que vai coneixer i ni tant sols men enrecordo!! ;-)
Salud i força al canut!

22/07/2003

Doncs a mi m'agradaria remarcar l'actuació de Berri Txarrak, sense cap mena de de dubte entre les millors llàstima que el fet de tocar dijous i a última hora va fer que no hi hagués molt de públic però ho van fer genial, hagués estat un encert posar-los abans de sepultura per la similitud d'estils a veure si l'any que ve els tornen a portar. Però de totes maneres va estar tot molt bé a veure si l'any que ve són capaços de repetir un cartell com aquest o millor.

22/07/2003

LA BÈSTIA L'AKAMPADA DAKI!!! espero ke no la canvin maaai, d 19.000 persones al 2002 aket any 25.000 WOOOOOOOOOOOOOOOOOO

22/07/2003

L'any que bé, els mateixos grups, i encara mes!!!, els millors daket any, els pets, mesclat i obrint pas, Els pets, si k tava a reventa!!

22/07/2003

Increibles Obrint Pas!!!!!!!Els millors sens dubte.

22/07/2003

elssssss millors sens dubte SKALARIAK!!!!!!!!!!!!!!! I DSPRES OBRINT PAS, DR CALYPSO, MESCLAT, BERRI TXARRAK,.... EN SEGON TERME!

23/07/2003

uoooo gent!!! aket a sigut el meu primer any xo n pas l'ultim!!!!! nononooooo!!! m'ho vai passar genial, ara...q molt curt!:( Jo en els concerts q vai disfrutar més van ser Celtas Cortos i Els Pets!!! ara k van estar genials, Dept (visca els manresaaaaans), Gerard Quintana (xo ja és una altre cosa sense sopa...), Obrint Pas i Burman Flash!!! Visk Visk Visk, Visk Terra Lliure!!!!:):):) apa geent, ens veieeeem

23/07/2003

L'acampada genial, Skalariak em va encantar... tots els altres també, però em va rallar que els reincidentes es passesin tant, joder jo volia més Brams i va ser un vist i no vist, em va fer molta ràbia.El cartell estava ml bé però potser em va faltar una miketa de fusió.De totes maneres ha estat genial i se m'ha fet molt curt!!

23/07/2003

ei kin escrti tan bo eh???? ;) k tot molt be i que mo he passat teta a l'acampada

23/07/2003

Va ser una acampada genial. Tota la música va ser perfecte, encara que massa curt. Ara a esperar l'any que bé!!

24/07/2003

Jo em voldria queixar per la manca de seguretat en la zona!!

Allà roben! i a la zona d'acampada (tendes, etc) podia entrar qualsevol del carrer per diferents llocs,sense necessitat de passar per la porta principal de la carpa i aquella zona.
No estava ben vigilat!!
Si heu de protegir així al país anem arreglats!

Ja podeu espavilar per l'any que ve en aquest aspecte

visca catalunya

24/07/2003

Obrint Pas!!!!!!visca els valencians

25/07/2003

L'acampada estava organitzada pels i les militants de jerc. Vora 200 dels quals es van ocupar del servei d'ordre, però amb una acampada on hi van 25.000 persones és molt difícil controlar-ho tot i sempre hi poden haver furs o pèrdues. Amb tot, bastants objectes es van trobar i retornar al seus propietaris a la carpa d'objectes perduts. Per fer comentaris com aquests entreu a www.acampadajove.com a l'apartat "digues la teva", de cara a fer l'Acampada Jove 2004 millor entre totes i tots.

25/07/2003

meeeeeeeehhhhh!!!!!!! ki va tirar la foto als fes-te?? pq bnb que s'hi va lluir.... ¬¬ xDDD
kina colla de burratxuuuuuuuuuuuuuussssss!!! siauuu!!

25/07/2003

Hola a tots i a totes:
En nom de l'organització de l'Acampada Jove 2003, volem donar-vos les gràcies a totes les persones que heu fet possible que l'Acampada Jove es consolidi com un dels 20 festivals més importants d'Europa i el tercer dels Països Catalans.
Volem fer-vos arribar que totes les vostres suggerències seran recollides per a millorar l'Acampada de l'any que ve i que ja estem treballant per a oferir-vos un cartell musical millor encara.

Salut i ens veiem l'any que ve.

25/07/2003

Carles, quins són els 2 festivals q van per davant de l'Acampada Jove als Països Catalans?

26/07/2003

Caraiii 25.000 persones?? buaaaa.Este ha sigut el meu tercer any i llevat que vam tindre un petit percans per tornar a casa,segurament l'any que ve hi tornem.Els millors Celtas, Obrint pas, el Pets,skalariak. a vore qui ens portem l'any que ve..!!
salutacions de la gent del Delta!!

26/07/2003

aii ke no m'enrecordava.. i Gerard Quintana! que jo almenys ens vaig emocionar amb algunes cançons de Sopa jaja, i gra fort a la carpa.. quina xalera amb estos, jo vaig veure de la bota akella! no al transvassament!!

29/07/2003

JERC-Ponent exacte, pot haver perdudes, però podria estar molt més vigilat! hi havia llocs per on podia entrar gent del carrer perfectament dins de l'acampada , que me'n dius?

30/07/2003

No conec exactament la situació del servei d'ordre, pq treballava en una altra àrea, però de cara a l'any vinent mirarem de millorar tot plegat aconseguint que més militants voluntaris de jerc vinguin a organitzar l'Acampada Jove (pq cal recordar q els q anem a organitzar-ho no tenim afany de lucre). Amb tot, recomano q tothom porti candau per la tenda, perquè s'ha vist que hi ha alguns impresentables que s'intentin aprofitar del bon rotllo d'estar acampats. Salut.

27/08/2003

aket any va ser geniaaal! massa kurt pel meu gust :( po menu l'any k b s'hi tornara oitaaan! em van ncantar celtas, berri txarrak, la karrau i segur k dr.calypso tb hagues molat po mu vaig perdre x no purtarme b :'( XD po els k mes em van mular van ser skalariak i obrin paass!!! llastima k me van fotre un bras enlaire XD trobu k s'hi van descuidar betagarri, po menu tot no pot ser a vere si lany k b se superen (k sera kumplikat :p) apa saluuut!!!!!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal