nou?
logotip decibel.cat

Cicle Quan Cau la Nit 6.0 de Matadepera

04/07/2006

Les nits d'estiu de Matadepera estan plenes d'activitats gràcies al cicle Quan Cau la Nit 6.0, que organitzen conjuntament l'Agrupament Escolta Abat Escarré, l'Ajuntament de Matadepera i Rockcatalà.com. Hi ha activitats de tot tipus, com projeccions o tallers, però la més destacable són els quatre concerts que tindran lloc els dimecres 5, 12, 19 i 26 de juliol.

El dia 5 actuaran Laia Vaqué, Carol Duran i Berta amb Josep Thió, una formació que es va estrenar a l'Acústica 2005 i que repassa en clau acústica i amb lletres adaptades al català temes de grups com Morcheeba, Seal, Ovidi Montllor, Lluís Llach, Antònia Font o Quimi Portet. Tres de les noves veus femenines més destacades de la nova fornada de músics catalans que practiquen pop, folk i cançó respectivament, s'ajunten en un escenari acompanyades per la guitarra d'un dels compositors que ha aportat cançons que són a la memòria de tothom: Josep Thió.

El dia 12 serà el torn dels Burman Flash. Encapçalats per la veu d'Anna Pérez, el grup de Cassà de la Selva acaba de publicar el seu tercer disc 'Desmemòria' i estan en plena gira de presentació. Serà una de les oportunitats de presenciar en directe la formació de reggae-ska-rock durant aquest estiu.

El 19 la inclassificable banda de Cambrils Gadegang portarà la seva combinació de música electrònica amb instruments tradicionals. Tenen al mercat el disc 'El cap et bull' i actualment estan preparant el que serà el seu segon treball discogràfic que està previst que surti aquest mateix any.

Tancarà les actuacions el dia 26 un grup amb força experiència i que aquest any ha publicat el seu setè disc 'Souvenirs'. Es tracta de la formació reusenca Whiskyn's que portarà el seu directe elèctric i solvent basat en les cançons d'aire pop dels seus darrers discos.

Text: Jordi Garcia

Comentaris

05/07/2006

Bon cartell, sí senyor...!

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal