nou?
logotip decibel.cat

Els Gadegang enllesteixen el seu primer disc amb la producció artística de Marc Parrot

26/07/2003

Els Gadegang estan enllestint el que ha de ser el seu disc de debut. Aquesta formació que treballa a partir de la música electrònica feta amb instruments tradicionals, ha estat quinze dies als estudis Grabaciones Silvestres de Marc Parrot enregistrant el seu primer disc que sorgeix de guanyar l'apartat Folk / Noves Músiques del concurs de maquetes Sona 9.

El fet d'escollir els estudis de Parrot, està motivat perquè aquest músic ha estat qui s'ha fet càrrec de la producció artística del disc. La seva elecció es déu, segons Jordi Martí dels Gadegang, a què'estàvem buscant algú que hagués treballat amb música electrònica i amb algun grup de folk més obert; i vam pensar que el Marc era la persona més idònea per fer-ho perquè domina tot el que és sàmplers, bases... i, a més, ara recentment ha treballat amb els Dusminguet'.

Aquest disc serà un reflex del que han estat aquests primers anys de vida del grup de Cambrils (Baix Camp), i tal i com asseguren els membres de la banda: 'tindrà un so bastant explosiu'. I és que coneixent la seva proposta, no és d'estranyar que en l'enregistrament del disc no s'hagin estat d'experimentar noves sonoritats: 'hem gravat bateries amb micros dins una gerra per aconseguir un so més industrial, el so del piano és d'un piano de veritat i la viola de roda l'hem gravada amb un micro dels anys cinquanta que treu un so guapíssim...'. Els Gadegang es mostren molt satisfets amb el resultat i asseguren que Marc Parrot 's'ho ha pres amb moltes ganes'.

A més, per actualitzar aquest so renovat que es lluïrà en el primer disc'hem fet els loops i les gravacions dels sàmplers de nou' i 'hem aconseguit que el so soni amb sons que s'han fet pel disc encara que també hi trobem alguns sons de llibreria'.

En el disc compacte que, si tot va bé sortirà el mes de setembre, hi trobarem 'cançons de més fusió, alguna amb un ritme més salsero altres de més 'maquinilla'' que ajudaran a 'donar més riquesa al disc'. Finalment aquest treball no contindrà algunes de les col·laboracions que en un principi s'havien d'afegir, tot i que en Marc Parrot si que hi ha participat tocant-hi algunes guitarres.

Text: David Fernàndez

Comentaris

26/07/2003

molta sort nois!!!!

27/07/2003

Molt originals!

06/08/2003

S'ho mereixen. De fet, penso que són dels millors músics d'aquest país.

07/08/2003

Si són tan bons per què necessiten el Marc Parrot?

28/10/2003

Algú sap quan està previst q surti a la venta aquest nou disc q han enllestit???

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal