nou?
logotip decibel.cat

Festuks

Festuks logo

Biografia:

L'origen dels festuks és l'hivern del 2005 quan en Jordi Giralt (veu i guitarra) i Adrià Gascon (guitarra elèctrica) decideixen muntar un grup de rock de repertori propi i cantat en català. Durant els primers mesos es van dedicar a crear les primeres cançons i a buscar un bateria i un baixista.
Els temes començaven a sonar, i malgrat no trobar cap bateria ni baixista el 15 de Juliol del 2005 decideixen fer el primer concert amb format acústic al Biològic Cafè d'Igualada. Un dels espectadors del concert, Jaume Domingo
decideix unir-se al grup com a nou bateria, i un xic més tard s'incorpora també el baixista Pin del Rio. Per fi es pot començar a tocar Rock'n'roll!!!
Però la inexperiència i les ganes de tocar en directe els porten a agafar un bolo amb tant sols dues setmanes d'assaig. El 23 de setembre els Festuks amb la nova formació toquen en directe a Tous en motiu del correllengua.

El 2006 és un any de canvis i reestructuració del grup, Adrià Gascon deixa el grup i el substitueix el guitarrista Roger Lloreta, Pin del Rio també ho deixa i finalment el bateria Jaume Domingo també ho deixa.

Però estava clar que aquest grup no havia de deixar d'existir, i així que amb un tres i no res s'apunten en aquesta causa perduda dels FESTUKS. Dani Cesari (teclats), Pin del Rio (un altre vegada amb nosaltres) i el bateria Nil Puiggròs. La qualitat musical dona un gir de 90 Graus i les ganes i la il.lusió reapareix en cada un dels seus acords.

El 3 de Desembre de 2006 els festuks amb un repertori totalment nou i amb un estil musical molt més refinat reapareixen en directe per la Marató d'Òdena.
El concert és un èxit i anima a tot el grup a començar la recerca de bolos. No cal esperar gaire perquè el 27 de gener de 2007 tornem a tocar al Foment d'Igualada. El local es troba ple de gom a gom i el públic mostra gran entusiasme vers la seva música. A partir de moltes de les demandes que els fa la gent del públic decideixen gravar la seva primera maqueta el Febrer del 2007.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal