nou?
logotip decibel.cat

Musaranya

Musaranya logo

Biografia:

MusaranyA és un grup de metal català de Vilafranca del Penedès que està a punt de treure el seu primer disc titulat "Fins quan...?". Aquest, que actualment es troba en fase de maquetació, ha estat gravat als estudis de l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès sota la supervisió de'n Trashoo, exguitarrista de grups com Inadaptats i KOP, i el pronòstic és que surti a la llum a finals del mes de març.

Crítica social, existencial i intel·lectual marca les seves lletres, les quals es fonen amb una música contundent i directa.

Conseqüents amb això i conscients de no voler ser víctimes, com moltes altres bandes novelles, de la explotació a la que se les sotmet per part de les grans empreses del negoci musical, MusaranyA ha decidit tirar pel camí de l'autoedició i autodistribució, aportant així el seu gra de sorra a una escena alternativa que altres bandes ja han obert. Així doncs, el grup penjarà la meitat del seu disc a internet perquè la gent pugui descarregar-se'l lliurement i establirà un sistema de venda per correu del disc sencer a través de la seva web a un preu simbòlic de 5 €.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 1

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal