nou?
logotip decibel.cat

Vot&Blank

Vot&Blank logo

Biografia:

El grup VoT&BlanK sorgeix a les acaballes de l'any 2003 arran de la ruptura de l'antic grup Ni Kas, quan alguns components van decidir continuar tocant junts, fent alguna incorporació, es va formar el que és actualment el grup.

Els primers assajos els van fer a casa del Ramon a Bellvei i durant un any van assajar al garatge suportant les queixes i denúncies dels veïns. Per no tenir més problemes amb ells, van pensar de muntar-se un local a una antiga xoll de porcs que tenien a casa l'àvia del Ramon, van estar-hi temps treballant però hi havia massa feina i ho van deixar córrer.

Finalment decideixen anar a tocar a casa la Sònia a Aiguaviva, a una masia apartada dels problemes amb els veïns, lloc on assagen actualment.

No es pot dir que tinguin un repertori molt ampli de concerts, però la gent des del principi els ha donat suport i sempre han estat allà quan calia omplir les sales. Com a tots als grups, han passat moments emblemàtics que creuen que no oblidaran mai, com aquella vegada que van haver de fregar la sala perquè estava inundada de cervesa, comenten rient.

VoT&BlaNK es defineixen com a pop-rock nòmada, pel fet de que estan dins de l'ambit del rock en català, però reben influencies de varis estils com poden ser: l'ska, el heavy, el reggae, el pop... També es defineixen així a causa de la seva tradició viatgera amb el tema locals d'assaig.

Han enregistrat una maqueta, s'ho han fet ells mateixos al local d'assaig, en principi a finals d'aquest estiu, si tot va bé, intentaran gravar una maqueta en estudi.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal