nou?
logotip decibel.cat

Voltor

Voltor logo

Biografia:

Al 2002, Vicent, Guillermo, Joan i Lluís, decideixen completar un somni buscat ja fa molts anys, Voltor, un Voltor que no trigaria gaire en començar a volar per tot el País Valencià, poc a poc recorreguent la geografia, amb humiltat però amb molta il·lusió, amb ganes de difondre uns pensaments i una música que poc a poc ha anat agafant un estil propi.

El febrer del 2003 Voltor grava la seua primera maqueta en directe a la Rock Sala (Quart de Poblet), cançons que moltes no van sortir bé, al tractar-se d'una gravació en directe amb nombrosos problemes tècnics.

Però al 2004 l'ocell, va emprendre el viatge una altra volta amb molts anhels per complir i un d'ells es va dur a terme el febrer del 2004, la gravació de la primera maqueta als estudis Inmortal Records de Sedaví: Quatre temes més dos de directe, composen el CD anomenat Identitat.

Després de dos anys amb Vicent aquest ha decidit que el seu futur és acabar la carrera de sociologia en Itàlia, així doncs es va incorporar un altre guitarrista de renom com és Saül, d'Akela, aquest aportarà ràbia i bon hardcore al grup donant-li aires nous.
Poc després va finalitzar la nostra recerca de baixista, amb la incorporació d'Abe (Oli).

Amb la banda al complet, al 2005, un nou projecte dirigit per Vicent Sengermés, que s'ha encarregat de la gravació i producció d'aquest nou disc "Aprenent a volar", que consta de 9 temes carregats de força.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal