nou?
logotip decibel.cat

Net Flanders

Net Flanders logo

Biografia:

Net flanders és un grup que neix a finals del 2000 amb una clara intenció: descarregar adrenalina. I així ho han demostrat en els seus concerts. La seva proposta es basa en un encreuament d’estils que ve donat per les diferents influències de cada component, això si, amb un resultat clar i comú: l’energia, la contundència, la crítica social i el sentit de l’humor. Aquest fet ens ve donat per la diversa formació dels components de la banda que han format part (i formen) de grups que van des del crossover al rock, passant pel pop, el blues i el mestissatge. D’aquesta manera és difícil qualificar l’estil del grup. Podríem situar-lo en una barreja de metal i rock contundent que passa pel funky i els ritmes “ raperos”. Per comprovar tot això només cal assistir a un dels seus concerts.

La formació actual és fruit de l’evolució cap a termes més “rockeros” de la banda que en el seu inici tenia dos cantants. Actualment, el grup es presenta amb un sol cantant i amb l’ajuda dels coros dels dos guitarres, cosa que fa que parlem de formació típicament rockera. Tot i això, les influències que han inspirat el grup són molt variades, tan pel que fa a la música (rap, funky, metal, rock 70’s...), com pel que fa a les lletres (humor, crítica social...). En definitiva, Net Flanders viu de les contradiccions i l’eclecticisme que reina avui en dia al carrer.

La trajectòria musical de Net Flanders es resumeix en la gravació de tres maquetes i el seu primer cd, editat per Discmedi el març de 2004. La gravació es va realitzar a finals del 2003 als estudis 44.1 d’Aiguaviva (Gironès) amb la producció de Joan Carles Ros “rosky”.

El grup ha participat en diversos concursos que li han permès donar-se a conèixer i gravar en bons estudis. Van guanyar els concursos de barraques de Figueres, el ciutat de Girona i van arribar a la final del Sona 9 2003. Net Flanders ha compartit escenari amb grups importants (Barricada, Betagarri, Dusminguet, Pablo Carbonell...) i en Festivals (Senglar rock, Pany festival...).
En definitiva, com es pot llegir en les seves lletres: “enèrgic, elèctric, el so de Net Flanders”, “directe al cap per fer-hi forat” (“Sòm tendència”, Net Flanders, Discmedi 2004).

Els artífexs de tot això són 5 joves :

Lluís Brugué “pitu”: cantant.
Carles Serras “xarly”: guitarra i coros.
Aureli Hernández “nandes”: guitarra i coros.
Enric Fluvià “fluvi”: baix.
Andreu Revilla “andrew”: bateria.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 1

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
    Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal