nou?
logotip decibel.cat

Crítiques de discos

Cercar discos
Kitsch - Kitsch 8
Grup: Kitsch
Àlbum: Kitsch 8
Discogràfica: Ariadna Records
Any: 2003

El vuitè treball de la banda banyolina ens torna a presentar els Kitsch com una banda de rock, ja que han recuperat la formació complerta de baix, dues guitarres i bateria. Totes les cançons segueixen la clàssica línia del grup de guitarres distorsionades, però amb aquella distorsió tant encertada i neta. No es poden obviar pas les aportacions de programacions i bases electròniques, que tot i no ser-hi tant presents com al Kitsch 7, no deixen d'acompanyar les omnipresents guitarres i omplen l'univers de la distorsió amb altres matisos prou interessants. Bones línies melòdiques i arranjaments excel·lents (fins i tot hi apareix un sitar) situen aquest treball en un nivell de qualitat notable.

Pel que fa a les lletres, reflecteixen essencialment estats mentals alterats en diferents històries força denses i espesses. Cal esmentar la inclusió d'un poema de Jim Morrison amb la lletra adaptada al català i amb música del mateix grup (Xoc Psicòtic).

Comprar el disc

Jordi Garcia
Kitsch - Kitsch 7
Grup: Kitsch
Àlbum: Kitsch 7
Discogràfica: Ariadna Records
Any: 2002

Després d'un temps d'inactivitat, el grup banyolí Kitsch va reprendre el seu camí musical l'any passat i aquest ens presenten nou treball discogràfic.
Amb aquest nou disc Kitsch torna a l'actualitat musical catalana amb el seu característic pop-rock de guitarres combinat amb bases electròniques perfectament conjuntades. La incorporació d'Àngel Abad com a bateria del grup tanca una formació de quatre músics amb les idees molt clares, que queden plasmades en les deu cançons que formen aquest CD.
Entre els temes destacaríem el senzill Oceà, del qual també han inclòs el video-clip en format .avi, un fet molt interessant que estaria bé que altres grups en prenguessin nota. Destacar també la presència d'un tema en francès, amb referències a la segona guerra mundial.
En definitiva els Kitsch han tornat, després d'un temps sense treure cap disc, amb molta força i aquest setè àlbum ho demostra.

Jordi Garcia
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal