nou?
logotip decibel.cat

Festa de la Música a la Plaça Catalunya de Barcelona

22/06/2001
Barcelona (Barcelonès) - Plaça Catalunya

Dividit en dues parts, pel matí a càrrec de Discos Castelló i per la tarda organitzat per les emissores del grup Flaix, van actuar diverses formacions de pop- rock en català, a més d'altres en diferents llengües. Així pel matí vam tenir lŽoportunitat de veure a tres formacions de la Catalunya Central: Els Convidats, Brams i Gossos. La tònica dominant va ser un sol implacable que va deixar ben vermells i torrats a tots els assistents. A les 17 hores, el cantant sabadellenc Xavi Vidal (al qual li està tocant darrerament trepitjar els escenaris a aquestes caloroses hores de la tarda) va precedir als mallorquins Antònia Font, i a continuació la formació més esperada, els osonencs Duble Buble que tornaven als escenaris després de 12 anys d'inactivitat. Neguitosos tots ells mitja hora abans de començar, van coincidir amb el Jordi Bastard, del departament de promoció de la discogràfica Discmedi. Bastard, els anys 80, va coincidir moltes vegades amb els Duble Buble, ja que era cantant de la desapareguda i també mítica formació Ngai Ngai. Va tancar la ronda d'artistes en català, el pop de la cantant Berta.

Text: Jordi Sugranyes

Comentaris

24/06/2001

Em sembla molt bé q grups com Gossos actuin en llocs públics a Barcelona però com a assistent demanaria unes hores més normals ja que, com sha escrit, feia una calo per morir-se...Animaria a altres grups com els Pets q ens tenen oblidats als d BCN a q fessin un tomb per la ciutat i no només pel Grec !!!!!!

24/06/2001

Només volia afegir que també va tocar Berta, ho va fer després dels Antònia Font.

25/06/2001

Hola, jo vaig anar aquest concert del dia de la música, però veig haver de presentar un treball i no vaig arribar a temps a veure els Brams i m'agraden molt, agairia molt si algu te fotos q es poses en contacte amb mi si ua plau.
MERCI!!!

Foraça BRAMS!!!

26/06/2001

Hi ha unes quantes ciutats europees que juntament amb BCN celebrem el Dia de la Música, una iniciativa que trobo molt interessant. Em va agradar molt que a la Plaça Catalunya, entre molts altres llocs, actuessin grups catalans, als que de vegades costa tant de veure per aquesta ciutat...Actes com aquest són un bon aparador per mostrar a tot tipus de públic la molta qualitat i varietat de registres que té la música feta a Catalunya i ses illes!! I ja per demanar, la festa podria allargar-se durant una setmana, perquè 300 actuacions condensades en 1 dia és de bojos!!!

02/07/2001

Marta,

que be que parles.....
qui t'ha explicat això del dia de la música ?
Ja saps, si vols veure molts de bolos vine pel Girona connection.

Fins aviat. Un petonàs..

18/12/2001

algú em podria enviar la cançó dels duble buble "Clava't" ??? ja no se on trobar-la.

07/04/2003

Fa temps que busco la cançó de Duble Buble "Clava't", no hi ha manera...
Algú me la podria enviar??
Gràcies

07/06/2003

Jo també fa temps que estic buscant "ClavaŽt" i algunes altres dels Buble Buble. Difícil de trobar cap cançó a Internet ja que sembla que no hi ha res gravat en Cd. De totes maneres, he sentit que volen reunir (si es que no ho han fet ja) les seves millors cançons en un Cd. O sigui k encara ens queda el recurs de trobar-les per alguna botiga de música.

18/06/2003

Afegiu-me a la llista dels que busquen Clava't de Duble Buble. Vaig demanar-la fa un temps a un programa de ràdio i tampoc la teníen, però un bon dia sense saber perquè estava sonant a Catalunya Ràdio. Si la trobeu a internet feu-m'ho saber, gràcies.

28/07/2003

Holaaaa!!! Jo tb estic buscan't clava't des Duble Buble i no la trobo per en lloc. Se q van treure un recopilatori q es diu " RECULL" el qual esta molt be, pero per internet no el trobo. Si algu sap com aconseguir-ho feu-m'ho saber!!!

Merci i A10

Nou Comentari

Disposes de 500 caràcters
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal