nou?
logotip decibel.cat

Papa:noes

Papa:noes logo

Biografia:

El grup es va formar a principis de 1999, precedit per la carrera en solitari del seu cantant Albert Jordà. Amb una formació bàsica composta de veu, baix, guitarra i bateria graven una demo amb cinc cançons, i inicien un seguit de concerts que els servirà per créixer com a banda de rock i evidentment per donar-se a conèixer. Amb un estil obert dins el terreny del pop-rock, comencen a experimentar amb l'electrònica basada en loops i sintes que tard o d'hora es convertirà en una peça clau per diferenciar el grup. Línies melòdiques pop sobre de bases rock, barrejant l'acústica i l'electrònica.

El març del 2000, graven la seva primera maqueta oficial amb la col·laboració del guitarrista i productor Jordi Armengol, la qual els servirà entre d'altres coses per guanyar el VI Concurs de Maquetes Enderrock i oferir al públic català la força del directe que el grup desenvolupa en els seus concerts.

L'any 2002 el grup grava el seu primer disc a l'estudi La Fundació, propietat del cantant Xavi Vidal, amb la col·laboració entre d'altres del cantant del grup Love & Lesbian Santi Balmes i del cantautor Lluís Llach. El disc és anomenat "Mono" i editat per la discogràfica gironina Música Global. A finals de l'any 2002 apareix el disc al mercat i els obre les portes de diferents llocs destacats com el Senglar Rock o L'Espai.

Els components del grup són:
Gerard Mallorquí: Bateria i percussions
Andrés Quiñones: Guitarres elèctriques
Albert Jordà: Veu, guitarra acústica i programacions
Ángel Santiago: Teclats i programacions
Lauren Pérez: Baix

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 17

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal