nou?
logotip decibel.cat

Lexu's

Lexu's logo

Biografia:

LEXU'S és un grup catalano-andorrà amb seu a Tàrrega format per Carles Gómez a la veu, Jordi Augé al teclat i Albert Nadal a la bateria.

L’any 2000, publiquen un primer demo CD titulat “Demà” que inclou 6 cançons cantades en anglès i català.
El grup, però, assoleix el reconeixement l’any 2004 amb la publicació del seu primer treball discogràfic anomenat “Saps”. El disc és editat per PICAP i inclou 11 cançons íntegrament cantades en català.
En aquest treball, el grup torna a comptar amb la producció musical de Lluís Parisé, un reconegut músic lleidatà que acompanya la formació en els seus directes.
La publicació del disc porta els Lexu’s a presentar-lo en diferents ciutats catalanes i andorranes, on tenen l’oportunitat de compartir cartell amb grups com Els Pets, Lax’n’busto o Whiskyn’s, entre d’altres.

El 2004 ha estat un any important pels Lexu’s. El grup catalano-andorrà ha voltat, per promocionar el seu nou treball, супер большие сиси per nombroses emissores de ràdio, televisions i diferents publicacions d’arreu de Catalunya i Andorra.

LEXU’S ha editat quatre videoclips del seu treball discogràfic: “Quan no hi ets”, “Saps”, “Potser demà” i “Si estic amb tu”.

Tant aquests videoclips, com les fotos dels concerts, les últimes notícies, etc. es poden veure des del seu web oficial: www.lexus.cat
Un espai a Internet amb tota la informació actualitzada dels LEXU’S que cada dia rep més visites dels seus seguidors.

Lexu’s entra al 2006 amb la satisfacció d’haver tancat amb èxit l’aventura solidària en què s’havien immers, amb dos premis que avalen la seva trajectòria actual i amb el seu nou disc “Sent amb mi”.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 4

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Club de fans

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal