nou?
logotip decibel.cat

La Caixa Fosca

La Caixa Fosca logo

Biografia:

La Caixa Fosca neix a finals de 1999 a Barcelona, després de la reestructuració de la pròpia banda, aleshores anomenada Gelocatas, grup en el qual van iniciar-se el 1996.
El projecte de La Caixa Fosca va començar amb molta ambició i amb el propòsit de fer una passa endavant revisant i composant les futures cançons que vestirien el seu primer CD-maqueta, de títol "Fet dels colors de la llum" (autoeditat'01), del qual se'n van editar 1000 còpies. Aquest treball els va dur a les semifinals de la primera edició del Sona 9 i a formar part del cartell del Directe al Zel'01. Les tasques d'autopromoció d'aquest treball van ser força eficients ja que "Fet dels colors de la llum" es pot trobar a quasi una tercera part de les emissores del Principat. Paral·lelament, "Fet dels colors de la llum" va arribar a la premsa escrita, discogràfiques, agències,...

Tot aquest moviment i la bona crítica rebuda els va portar a signar contracte discogràfic amb Discmedi amb qui van editar el seu primer disc oficial, de títol homònim, La Caixa Fosca (Discmedi 2002). En aquest primer treball oficial recuperen 6 cançons de la seva maqueta i incorporen un nou guitarra i un teclista.

Actualment acaben de treure el seu segon disc anomenat Reevolució.

Els seus components són:

Rubén Pastor, veu i guitarra.
Sito Ibáñez, baix i veus.
Edu Carmona, guitarra i veus.
Ignasi Centelles, teclats i maquinetes.
Carles Badal, bateria

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 12

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Club de fans

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal