nou?
logotip decibel.cat

Dídac Rocher

Dídac Rocher logo

Biografia:

Dídac Rocher és un cantautor que mira de cantar aquella part de les coses que només es revela en estat contemplatiu; tot allò que es desprèn com un vapor, inefable, que s'escapa... Cada una de les cançons destil·lapenombra, sinuositats, vacuïtats, estats salvatges, desconcert, i també amor i calma, i ganes de viure, de ser lliure i de volar.
Poesia musicada i música poetitzada. Sons i paraules. Lletres pròpies i poemes de Sebastià Alzamora, Màrius Sampere, Joan Margarit i Carles Duarte omplen el disc EL NUS de paraules que volen dir.
Aquest és un treball fruit de quatre anys de gestació: el temps de composició, el temps de maduració, el temps de compartir i el temps de realització. Un treball carregat d'idees, de sentiment i de pensaments.

el directe

Dídac Rocher presenta el seu disc EL NUS en un espectacle que crea paisatges oscil·lant entre la intimitat i la intensitat emotiva, entre la delicadesa i la força.
Sol, acompanyat per Aitor Buñuel o recolzat amb una sòlida banda, deixa lliures sons i paraules que troben lloc en cada oïda. Les cançons d'EL NUS es complementen amb les projeccions dels quadres que la il·lustradora Violeta Puchades ha elaborat pel disc. D'aquesta manera, el públic es converteix també en espectador d'unes obres que descriuen l'essència de les cançons i pot gaudir, així, dels colors i de les formes, trobant-se immers en un ambient especial on cada paraula, cada poema, arriba flotant amb la música directe a l'esperit. Un espectacle per sentir.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 1

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal