nou?
logotip decibel.cat

Reclam

Reclam logo

Biografia:

L'embrió de Reclam neix al 2006. En un primer moment eren: Oriol Piqué a la guitarra, Mesclans a l'altre guitarra, Vanessa al baix, Jordi Fàbregas a la bateria i en Lluís a la veu. Amb la idea de fer un grup on tocar versions de les cançons més mítiques del Rock Català dels inicis, s'ajunten als locals de La Pau i comencen a treure la pols als acords d'aquelles melodies que van recòrrer Catalunya i els Països Catalans d'escenari en escenari i de festa en festa. Després de la marxa d'en Mesclans el grup es dedica a assajar i assajar. Posteriorment, a principis del 2007, s'afegirà en Jordi Torres com a guitarra i coros. A l'estiu en Lluís deixa el grup, i l'Oriol Barri agafarà el relleu a l'Octubre com a cantant. És a partir d'aquí que sortirà el nom de Reclam, s'incrementen les hores d'assaig i s'enllesteix el repertori que tocarà Reclam al seu primer concert al Març del 2008 al Boca Nord de Barcelona per la Festa dels Diables d'Horta. Durant una hora i mitja, a Horta van tornar a sonar vells clàssics de Lax'n'busto, Els Pets, Sopa de Cabra, Sau, Sangtraït, 080, Dr.Calypso, Pep Sala... Reclam comença a rodar!

A partir d'aquí Reclam va iniciar la seva auto Gira SenseNom'08 que els va portar pel Vallès Occidental, el Vallès Oriental, l'Anoia, el Maresme i el Barcelonès; tot compartint concert amb Els Pets, Insomni, Smoking Stones, The Picos Pardos, Igitaia, Verdcel o Amnea, entre d'altres.

Després de 15 concerts durant la seva primera gira, Reclam es disposa a entrar a gravar a l'estudi a finals de febrer del 2009 amb la intenció de preparar la nova gira del 2009 amb un nou espectacle i noves sorpreses.

Així doncs, Reclam és un grup que fa versions i adaptacions dels grups de Rock Català dels anys 90. Amb això, intentem passar-ho bé nosaltres i la gent que ens ve a veure cantant aquestes cançons que tant ens han marcat; algunes encara les podem veure en directe, però altres ja no. Hi ha grups que han desaparegut i altres que encara estan a primera línia. Des de Reclam volem revifar aquell esperit i aquella conjuntura musical que va caracteritzar la música popular catalana als anys 90. No des de la nostàlgia, sinó des de l'homenatge.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal