nou?
logotip decibel.cat

Viuda Serrandez i Fills

Viuda Serrandez i Fills logo

Biografia:

VIUDA SERRANDEZ I FILLS es va formar a finals del 2004. Després de la dissolució de THE BIG SERRANDEZ ORCHESTRA, Toni Serrandez va contactar amb un baixista i un bateria procedents de l'espai exterior (o sigui, del programa musical 'Ones de l'espai exterior' de Ràdio Blanes): Paco Serrandez i Junior Serrandez. I l'última incorporació fou Kako Serrandez (vocalista de Tim & The Burtons).

A VIUDA SERRANDEZ I FILLS conflueixen tots els ingredients de l'esperit Serrandez (el freaky-punk, el caràcter festiu, les lletres marcianes) amb la potència i contundència d'una formació bàsica de rock'n'roll (guitarra, baix, bateria i veus).

VIUDA SERRANDEZ I FILLS publiquen les seves cançons a RADIOCACTUS RECORDINGS, una factoria virtual que difon gratuïtament (per la patilla!) la seva música a través d'internet.

VIUDA SERRANDEZ I FILLS han actuat en diversos bars musicals i sales del Maresme, La Selva i el Vallès i han participat en festivals com el Gnomopop o el One Track Festival (tots dos a Calella) o La Peixera (Tordera). També han tocat en escenaris a l'aire lliure (Barraques de Blanes, Alter-festa de Palafolls).

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal