nou?
logotip decibel.cat

La Bundu Band

La Bundu Band logo

Biografia:

La Bundu Band és un projecte que neix en un petit poble de Catalunya. No se sap de quina zona. 7 persones s'ajunten pels voltants del 2004 per començar a gestar un nou projecte que, si més no, no tingués gaires precedents al nostre país. Aglomerar el bò i millor de la música catalana reivindicativa, mesclar tradició, tecnologia i un sò jamaicà i presentar-ho com a un projecte musical.

D'aquesta manera neix "La Bundu Band", que combina el sò del reggae i l'ska amb l'electrònica, el drum'n'bass i el sò tradicional de la gralla, la dolçaina i la tarota. En un principi es comptava amb un discjokey que punxava bases
electròniques, una gralla i una guitarra. Posteriorment es van anant incorporant nous instruments a la banda per tal de donar-li un aspecte més de grup musical, sobretot pensant de cara al futur als escenaris.

Els seus integrants actuals són:

-Dj. Cachasa (Plats i samplers)
-Bpm (Bateria)
-Roc FM (Guitarra)
-EFX (Baix)
-Saïn 696 (Gralla, dolçaina i tarota)
-Mr. Jaws (Teclat)

Acaben de grabar la seva primera maqueta que editen dirèctament a internet, pel seu compte per tal que la gent pugui disfrutar les cançons de forma gratuïta. Es pot descarregar a través de l'enllaç MP3 de la seva web (www.aldeaglobal.net/labunduband)

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal