nou?
logotip decibel.cat

Pastorets Rock

Pastorets Rock logo

Biografia:

Pastorets Rock és una banda lleidatana que basa el seu repertori en els temes més coneguts del cançoner català adaptades amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funki, l'ska o el rock dur.

El grup es crea 'per accident' a finals de 2001 per a actuar en una festa de correllengua a Barcelona, on faltava alguna banda per omplir cartell. En aquell moment es crea un grup de rock que ofereix un concert 'per a sortir del pas' a càrrec d'uns amics d'una persona de l'organització del correllengua. Donada la idea de sortir tots vestits de pastorets, el grup es presenta amb un nom curiós i divertit: Pastorets Rock. L'actuació de Pastorets Rock en aquesta festa provoca una acceptació del públic totalment inesperada. I el que en un principi havia de ser un grup de rock per a salvar una situació concreta d'una festa, comença a ser els fonaments de la banda actual. Es comença a polir el repertori i a afegir temes musicals. S'afegeixen al grup membres nous i instruments nous. Es prepara una posada en escena molt festiva i visual. El grup s'acaba consolidant.

Des de llavors comencen a sortir actuacions per la Catalunya central, on comencen a tenir fidels seguidors a les actuacions. El punt d'inflecció és el moment en que actuen a la Festa Major Alternativa de Manresa ja que a partir de llavors s'inicia una sèrie d'actuacions cada cop més importants com el cap d'any de Manresa i el Carnaval de Solsona.

Vuit Pastorets músics i cantants, tres Pastoretes a les veus,un pastoret malabarista i l'avi En Perot de Cal Xefla caracteritzats 'amb la pell, la samarra', les seves ulleres de sol i els seus instruments... Tot encaixa en directe que s'acosta a les dues hores amb molta força i una posada en escena atractiva i visual combinant música, humor i malabars amb foc.

Actualment han gravat el seu primer disc 'Bon cop de Rock' i han signat per la discogràfica PICAP.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal