nou?
logotip decibel.cat

Filippo Landini

Filippo Landini logo

Biografia:

Qui som?,Filippo Landini és un grup de pop que es va crear a principis del 2006. Tots els seus components són de Canet de Mar i Arenys de Munt, i es va formar per poder explicar des d'una perspectiva musical tot allò que veuen, senten i viuen...

El seu nom. En Filippo Landini és un habitant real de la Toscana italiana i vàren triar el seu nom per la seva musicalitat... Proveu de dir-lo varies vegades i segur que s'he us enganxa...


Les seves influències. Aquesta sempre és una pregunta complicada ja que cada un dels seus components escolta una música ben diferent. Però a l'hora de veure els resultats del seu treball hi trobem uns referents clars com poden ser The Beatles, Rolling Stones, R.E.M, Keane, U2, etc.


Els seus components:
Jordi Pòrtulas (Bateria)
David Màrquez (Baix)
Txema Duque (Guitarra elèctrica)
Oriol Ribes (Guitarra elèctrica i coros)
Carles Pujol (Veu)


La seva discografia. Tenen un parell de maquetes enregistrades tot i que la primera va ser sota el nom del seu anterior grup Alatac, que duia per títol 'Coses que fan bona olor'. Amb aquesta maqueta vàren arribar a actuar a festivals i pobles d'arreu de Catalunya i vàren ser semifinalistes dels concursos Sona9 i Enganxa't a la música 2005, la qual cosa els va donar l'oportunitat d'actuar a la sala Razzmatazz de Barcelona, i al Suau de Reus. Tot i haver aconseguit grans resultats amb el seu anterior projecte, ara volen donar un pas més cap a una maduresa musical en la que s'hi senten més còmodes.

Els Filippo Landini varen enregistrar la seva primera maqueta d'aquesta nova etapa... És per això que ho volíen deixar clar amb el seu títol, 'Primera', que començàven de nou, amb més ganes i amb tota la il·lusió de presentar un projecte molt treballat. Varen posar tota la confiança en el seu primer single, 'L'home del temps', que ha tingut molt bona acollida i que els ha obert les portes de concursos, festivals i sales de Catalunya.

Actualment ja han finalitzat la gravació del seu primer disc, un CD amb dotze temes propis que ara només caldrà editar i difondre'l pel territori català. Es tracta d'una producció arriscada i original de mans de Manel Rubira que ha aconseguit un so amb molta personalitat i amb cançons que segur que no us deixaran indiferents. La força d'aquest treball es transmet millor que mai en els seus directes.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
    Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal