nou?
logotip decibel.cat

Insomni

Insomni logo

Biografia:

INSOMNI: la història...

INSOMNI neix a finals del 2005. Contundència i poesia agafats de la mà per fer renéixer el rock. Dos camins, música i llengua, que s'entrecreuen amb força en un punt determinat:INSOMNI. Hereus d'unes melodies i unes lletres, d'unes emocions i unes èpoques, el rock en català comença a trobar el seu relleu natural.

Els sis components inicials es preparen durant mesos per mostrar-se al públic i, al febrer de 2006, graven una primera maqueta de quatre temes, on hi col·laboren Mariona Colomé i Alba Rodríguez (Macedònia), que aporten les seves veus en dos dels temes, i en Pau Vallvé que en fa la producció.

El 22 d'abril realitzen el primer concert com a INSOMNI, però no serà fins al 5 de maig que presentaran en públic el seu Assalt Directe 2006 (nom de l'espectacle i primera maqueta del grup), en una actuació davant de periodistes i autoritats, al Sant Andreu Teatre. En només dues setmanes venen més de 200 còpies del seu primer treball, del qual s'esgotaran les 600 unitats editades en menys de sis mesos. Després i entre d'altres, arribaran les Festes de Gràcia de Barcelona, la final del Concurs de Cançó de Salitja, el Mercat de Musica Viva de Vic o les festes de la Mercè, que conclouràn un Assalt directe i un 2006 ple d'alegries.

A finals del 2006, el cantant Blai Rodriguez deixa la formació forçant als membres restants a unir esforços i seguir somniant. Al gener del 2007, a la sala Rulot, INSOMNI reneix presentant el seu nou espectacle, 'L'any del Somni' i anuncien que a finals d'any enregistraràn el seu primer llarga durada.


Actualment, INSOMNI segueix buscant i trobant nits, escenaris, ràdios i públics on poder descarregar el rock i disfrutar per sobre de tot. A cada bar, a cada barri, a cada barra i a cada birra hi ha algú que somnia despert. I el rock torna a morir i a néixer a cada concert. A cada somni.

Aquest any és l'any dels somnis, s'ha acabat l'assalt directe, comença un nou any, una nova etapa. Dura, amb molta feina, però amb un objectiu més que clar i definit, i real. Comença la revolta dels somnis.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 2

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 8

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal