nou?
logotip decibel.cat

Nua

Nua logo

Biografia:

El músic Sabadellenc Marc Grasas neix a Horta (Barcelona) el 20 de gener de 1977. Ja des de molt petit demostra interès per la música i als 9 anys comença a estudiar guitarra en una acadèmia del barri de la Concòrdia de Sabadell.
Als 14 anys li regalen la seva primera guitarra elèctrica i aquest fet fa que demostri un gran interès per l’instrument.
La seva formació des d’aquest moment serà autodidacta i dos anys més tard començarà a tocar amb grups de l’escena Sabadallenca.

El 1994 forma SUPERSÒNICS junt amb David Mullor-veu, Xavi Roig-bateria i Joanot Caba-baix.
Amb aquests grava el mini-cd My minds out (B-Core), i el cd Sharing (autoeditat). Els SUPERSÒNICS tocaran en festivals com el 'Doctor Music Festival' i el 'Mercat de Música Viva de Vic'. També realitzen concerts telonejant al grup Therapy o 247spyz.
Al mateix any entra a la formació TANCAT PER DEFUNCIÓ on grava el disc Bevent Silenci (AZ Records).
L’any 1997 comença a tocar amb el grup BARS i junt amb l’harmonicista del grup Xavi Rubio, forma el grup BONITO HERMANO. Els quals graven dos mini-cd’s (autoeditats). Amb BONITO HERMANO toquen per tota la Península.
El grup té influencies del rock Sureny i el seu repertori s’inspira en grups com ALLMAN BROTHERS, BLACK CROWES i LYNYRD SKYNYRD.
El grup estarà compost per: Xavi Rubio-veu i harmònica, David Muñoz 'Gnaposs'-guitarra, Marc Grasas-guitarra, Dani Peña-baix, Jordi Mourelo-bateria i Joan Pau Chaves-piano i teclats.
L’any 1999 grava amb el grup BARS el disc Mentre dormies (Discmedi) i fan concerts per tots els Països Catalans presentant la gira del mateix disc.
L’any 2001 entra com a guitarrista del grup ELS PETS on comencen a fer la gira del disc Respira. Amb ELS PETS grava Mala Cara (Discmedi 2002), Agost (Discmedi 2004) i el DVD Això és Espectacle (Discmedi 2006). És col·laborador habitual del grup fins octubre del 2005 on finalitza amb la gira 'Gira20'.


És aleshores quan comença la gravació del seu primer treball en solitari LLUNY (Picap), gravat íntegrament a Mallorca, publicat a l’abril del 2006 sota el nom de NUA.
El disc és gravat a l’estudi 'Es Garrovers' de Pep Noguera i mesclat i masteritzat a 'Cosmic Blend' per Toni Noguera.
Conta amb les col·laboracions de Pau Belenguer-bateria, Cati Juan-bandúrria, mandolina, percussions i cors, David Mullor-cors, Gori Matas-piano i teclats, Pep Toni Rúbio-flauta travessera i Bernat Cabot-violí.
La Gira dels disc LLUNY s’ha realitzat durant el 2006-2007 en diverses poblacions dels Països Catalans.

Al 2007 comença a preparar les cançons pel segon disc i a l’agost del mateix any entra a l’estudi de gravació.
El segon disc de NUA 'QUÍMICA'(Picap) es grava als estudis 'La Mercè Records' de Sabadell amb el tècnic Tòfol Martínez. És mesclat i masteritzat a l’estudi 'Còsmic Blend' de Palma per Mateu Picornell.
La gravació mostra un grup en constant evolució i què aposta per l’experimentació musical.
Hi ha canvis de formació i l’actual banda són: Cati Juan-guitarra, Eduard González-Bateria, Aitor Chartos- Baix i Gori Matas-piano i teclats.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 3

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal