nou?
logotip decibel.cat

Fes-te Fotre

Fes-te Fotre logo

Biografia:

El grup Fes-te Fotre es va formar el 26 de desembre de 1990 i els components són: Narcís Palahí (teclats), Albert Darnés (baix), Nico Lopez (guitarra), Marc Barnés (bateria), Francesc Barnés (bateria), Albert Fort (veu).

L'any 1994 van enregistrar la seva primera maqueta "A cops de pedra". La segona maqueta la van enregistrar l'any 1996, i porta per títol "Qalvanda".

L'any 1997 van passar a formar part de l'oficina de management Star Show, i l'any 1998 van enregistrar el seu primer disc anomenat Fes-te Fotre (DiscMedi), produït per Paco Trinidad.

L'estiu de 1999 van fer més de una vintena de concerts, molts d'ells com a teloners d'Els Pets.

El mes de març de 2000 va sortir a la venda el seu segon disc Rídicul, produit per Lluís Gavaldà, Joan Reig i el seu manager Joan Ramon. Durant tot l'estiu varen fer la gira de presentació d'aquest disc i en destacaríem l'actuació del Senglar Rock, que va ser una de les més exitoses.

El 2001 segueix encara la presentació del seu segon treball discogràfic fins que a la primavera del 2002 treuen el seu tercer disc "Entre tanta gent", que suposa un canvi de plantejament força interessant en la trajectòria del grup.

Actualment es troben ja en procés de producció del que serà el seu quart disc.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 11

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 31

Club de fans

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal