nou?
logotip decibel.cat

Apeiron

Apeiron logo

Biografia:

El principi de totes les coses existents no és cap dels denominats elements (aigua, aire, terra, foc), sinó una altra naturalesa: l’apeiron. El sentit que li volem donar a Apeiron és l’inexistència de límits en quan la creació de noves matèries, siguin ones sonores, imatges o qualsevol altra forma de creació.

El grup es va crear l’any 1995 i la seva formació no ha canviat al llarg dels anys actuant en directe amb diferents noms: Wepps, The 4th Wrath i finalment els darrers 8 anys amb el nom d’Apeiron, amb el qual estrenen el seu primer disc i assenten el seu estil propi innovant en el món de la música en català.

L’any 1996 van editar la seva primera maqueta als estudis La Rulot de BCN, el 1999, conjuntament amb varis grups de la comarca, van incloure dos temes enregistrats als estudis Ariadna Recording de Sant Climent Sescebes. Aquest treball es va anomenar: Denominació D’origen.

L’inquietut musical dels seus components va provocar la demora del seu nou treball el qual volien afrontar amb garanties. El resultat, Sons Estèrils, és el fruit d’un temps de maduració d’idees combinant les tendències més progressives del rock amb el format de cançó
Sons estèrils: Composició, arrangements i lletres a càrrec d’Apeiron.
Producció, gravació, mescles realitzades per Apeiron als estudis Clip So Professional d’Olot. Disseny gràfic de Sons estèrils per Apeiron. Masterització al 44.1 estudi de graviació d’Aiguaviva.

El segon disc ja esta apunt de veure la llum ( Cru), cal destacar que inclourà un track multimèdia amb el videoclip de la cançó el creador i la creació. Així doncs, la creació del nou material continua amb les tendències més progressives del rock pero amb l'intenció d'arribar a un public més extens, amb bases més treballades i melodies mes comercials que no menys dures.

Ferran Curós (Baix)
Marc Usano (Guitarres, veu)
Ramon Salvadó (Guitarres)
Toni Puig (Bateria)

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 1

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal