nou?
logotip decibel.cat

Víctor Naranjo

Víctor Naranjo logo

Biografia:

Nascut a Barcelona, el 26 Setembre de 1974, ja des de petit va tenir seriosos problemes amb l’ordre establert (bàsicament amb els mestres i amb els adults), per culpa de la seva rebel·lia i inconformisme i d’un gran afany per portar la contrària.

Amb només 15 anys, i de forma autodidacta, va començar a tocar la guitarra i a fer les seves primeres composicions.

Amb 16 va començar a tocar el piano i va formar part del grup Metròpolis, més tard anomenat No Tenim Nom.

Amb 17 va entrar, com actor, a la companyia teatral Senda dels Somnis, entre d’altres companyies on ha col·laborat. Fins i tot, ha escrit cinc obres i dirigit uns quants espectacles i estrenat un musical propi. També ha escrit nombrosos llibres de poesia, dels quals n’ha publicat dos.

Als 20 anys va estudiar doblatge de pel·lícules, treballant-hi en una trentena, a més d’actuar en diversos curts de cinema.

Ha composat bandes sonores per curts i teatre i ha gravat varies maquetes experimentals (on tocava quasi tots els instruments)) amb The Hiel Band, dues de pop i un directe amb Anhedonia. Va fer de teclats i cantant al grup de versions Pepperland.

Així mateix ha escrit articles d’opinió i d’art a diferents revistes i va dirigir la revista d’art i pensament e-f@nzine [anhedonia], cofundada amb el seu germà Joan Lluís Naranjo.

Però, alhora, per subsistir, ha treballat en innumerables feines no artístiques: monitor d’escalada i de tennis, cambrer, instal·lador de fibra òptica, missatger en moto, de barquer, de peó en fàbriques, repartidor de diaris, col·locant cartells a les universitats, etc.

El 2005 publica el seu primer treball discogràfic anomenat “Proposo un gran joc”, un disc amb 15 cançons que defineixen perfectament la seva personalitat.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal