nou?
logotip decibel.cat

Dueins

Dueins logo

Biografia:

Banda de rock vallesana que disposa d’un repertori propi influenciat per les grans bandes de rock anglosaxones des de la visió pròpia de cada component.

El projecte Dueins es comença a formar l’any 1999 amb el nom de Ressaca Divina. Dani Sierra i Fabià Asensi composen diversos temes i decideixen formar una banda per a poder tocar-los en directe. Reuneixen músics del Vallès que provenen de bandes com Fobia, Dibuixa’m un xai i Amanita musikaria.

Després d’un any de sessions musicals i concerts la banda decideix editar una maqueta amb set temes. La maqueta es grava als estudis casolans d’en Pep Figueras, reconegut bluesman vallesà, que dirigeix i coprodueix la gravació. La maqueta és un popurri d’estils que van des de el rock, el pop fins al reagge. Per a editar la maqueta els membres del grup decideixen agafar el nom de Dueins.

Un cop editada la maqueta i després de varis concerts de presentació, la banda decideix definir un estil musical més clar i renovar el repertori. Aquest fet provoca diversos canvis en la formació que fan participar durant un temps a Pau Carbó (Boxets) i que finalitza amb la formació actual.

Els escenaris més destacats pels quals passa la banda són festa major de Terrassa 2004, espai jove tu també pots, London Bar a Barcelona, La Farinera a Barcelona i diferents edicions de la festa major de Matadepera.

Les noves cançons així com la consolidació de la formació porten a l’edició del primer treball discogràfic del grup autoproduït l’any 2005. El treball discogràfic va ser editat per Temps Record i gravat a l’estudi del Cobert per Quim Serra. El disc està format per 6 temes propis i porta el nom d’ Apreta’m.
El disc es presenta a l’edició 2005 del concurs Enganxa’t a la música quedant entre els 20 primers i apareixent en un disc recopilatori amb l’aportació d’un tema.

El repertori del grup està format principalment per temes propis, però també hi ha alguna versió de grups com Black Crowes, Kula Shaker, Garaje Jack i Platero y tu. Les cançons en anglès es canten en català.

COMPONENTS:
Clara Asensi: Veu i Coros
Fabià Asensi: Veu, coros i guitarra
Jaume Alonso: Guitarra
Jaume Roig: Baix
Àlex Perez: Bateria

Altres continguts del grup:



Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal