nou?
logotip decibel.cat

L'Home Invisible

L'Home Invisible logo

Biografia:

L’home invisible neix a Lleida, en clau de cançó d’autor, per esdevindre més endevant un grup de cançó rock, format per quatre components.Així mateix la formació es centra en els temes propis, majoritariament en català, combinat amb alguna versió pertanyent al repertori de blues i rock&roll.
La banda evoluciona cap a la possibilitat d’oferir dos tipus de concerts depenent dels espais on actúa.Tot i que es seu estat natural és el d’una banda de rock pot oferir acústics en llocs on s’escaigui.
Tot i que el grup no acostuma a presentar-se a concursos va ser un dels guanyadors del directe 2004 i va quedar entre els vuit semifinalistes del enganxa’t. Entre les ambicions més grans d’aquesta formació hi ha la de passejar el seu repertori en directe d’una forma constant. Aquesta falera els ha portat a tocar tant en una bona pila de Pubs com festes majors ,festivals, etc…

l’home invisible sovint es nodreix de col.laboracions, Aquest fet queda pal.les en el que és el seu últim enregistrament (40º)”quaranta graus” en forma de segones veus, flauta travessera, acordio i bouzouki.
Tambè cal destacar la gravació d’un videoclip del tema”la capseta transparent” i d’un programa de TV a la Televisió local de Cardedeu que actualment s’emet en certes televisions locals.

La banda està formada actualment per:
Albert Oliva: Guitarra i veu
Santi Carles: Guitarra
Josep Lluís Massana: Baix i segones veus
Xavier Gómez: Bateria i percussions

Sigueu invisibles!feu com si no us veiessin!

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 3

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal