nou?
logotip decibel.cat

Reservats

Reservats logo

Biografia:

El grup va ser fundat el juny de 2003 pel David (cantant i guitarra) i el Jordi (bateria), a Vilafranca del Penedès.

Els primers components eren, a banda dels ja esmentats, una segona guitarra (el Xampi), un Baix (el Guinu), violí (Cristina) i una flauta travessera (Marc), i s'assajava a un piset, el "pis dels collidors" de les Gunyoles. L'estil al començament era una mena de pop-medieval no massa definit.

El grup va evolucionar a pop-rock amb el canvi del violí per un piano (la Laura) i la substitució del baix (Montse). En aquesta etapa sorgeixen les cançons més "poperes" i es comença a assajar a casa del Marc (flauta). També aquí es fa la primera actuació per la coral Laroc, a Pontons, el 25 d'octubre de 2003.

En aquest punt el grup va estar a punt de dissoldre’s, amb la sortida de la pianista. Això va provocar una sèrie de conflictes entre el propis components del grup que van causar també la sortida del Xampi (segon guitarra) i més tard també la de la Montse (baixista). També es va haver de canviar de local a un garatge/cova.

L'etapa actual de Reservats comença amb l'entrada del Joan (guitarra rítmica i veus) i l'Arnau (baix) i la sortida definitiva del Marc. Aquestes incorporacions li donen al grup un caire més "guitarrer", introduint la guitarra acústica en alguns temes i consolidant l'estil musical (rock). és en aquest punt es on comencen els concerts importants, un nou estil (rock alternatiu), la primera maqueta i finalment la ubicació del grup en un local decent, insonoritzat i espaiós.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal