nou?
logotip decibel.cat

ReigBord

ReigBord logo

Biografia:

ReigBord és una banda que neix a finals de 1998 a Arenys de Mar (el Maresme) amb la finalitat de fusionar, sense cap complexe, tot tipus de música, posant damunt la taula visions i actituds humanes del món i de la vida. ReigBord és una barreja de música i llengües, de sons i paraules, d’entredir i entrefer, de mesclar i remenar tots els ingredients de la recepta d’una manera divertida i explosiva.

La seva recepta bàsica és: ▪400gr. de reggae, ▪100gr. de folk, ▪300gr. d’skà, ▪salsa de hip-hop, ▪rumba candy, ▪un polsim de blues, ▪pal de soca-calypso, ▪branquilló de funky, ▪una culleradeta d’electrònic, ▪tot al punt de rock i... a dues hores de cocció!!

ReigBord durant l’any 2004 va fer més de cinquanta actuacions arreu del país, compartint escenari amb: Pau Riba, Paul Fuster, Quico Pi de la Serra, Enric Casasses, Obrint Pas, Radio Raheem, Costo Rico, Dumbalacanalla, Tablatarang... Va guanyar el I Concurs de Música “Toni Muñoz” que es va celebrar durant el Dia Internacional de la Música a la ciutat de Mataró i on van participar-hi més d’una vintena de grups.

ReigBord vola més alt de la mà del seu nou treball 'Bones Festes', que recull part de la feina feta des del 1998, any en què va néixer la banda. Des d’un poderós directe, barreja del tall visceral punk-rock amb els bellugadissos compassos afrollatins, la seva proposta és un crit a la distensió, al deixar fluir la sang sense que l’estrés contregui cap múscul; ReigBord explica històries quotidianes velades per un tel poètic i reivindicatiu del qual no es pot deslligar. Ara, bombeja el seu missatge com espores a l’espai, tot esperant que el seu metzinós efecte sedueixi alguna ànima despistada.

Els components de ReigBord són:

Fèlix Bord: Guitarra rítmica i veu
Xavi Bord: Guitarra solista i veus
Ferran Bord: Baix i veus
Mon Bord: Percussions i veus
Gerard Bord: Bateria i veus
Àlex Bord: Percussions i veus

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 3

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 3

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal