nou?
logotip decibel.cat

Verdcel

Verdcel logo

Biografia:

El grup VerdCel combina la música amb el teatre, la cançó i les accions. Parteixen de la poesia i amb tot el que s'acompanyen (també la imatge hi juga un paper molt important) volen aportar un nou discurs, missatges diferents i sobretot arribar a transmetre emocions. La seva música barreja la precisió i intimitat acústica amb l'ambientació i excentricitat elèctrica. Eclecticisme, ritmes ètnics, pop, rock, cançó. La música al servei de l'expressió i el contingut.

A nivell de directe tenen una complicitat amb el públic treballada i fan de la pròximitat una eina per compartir estats d'ànim i paraules plenes de sentit comú i humanitat.

VerdCel darrerament han editat el seu primer disc, nomenat "On està el lloc?" (Edicions PAE 2004). Aquest és d'una acurada presentació i amb el seu format digipack encercla un treball arrodonit entre llibret, poemes, il·lustracions (quadres gairebé), concepte i el propi CD. La seva entonació de viatge teatral és una constant al llarg de l'escolta del mateix, que permet transmetre allò que està implícit en els seus directes: l'espectacle i la poesia.

Altres continguts del grup:Comprar discos

Nombre de fotos: 3

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 7

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal