nou?
logotip decibel.cat

Abús

Abús logo

Biografia:

ABÚS és el projecte en solitari d'Agustí Busom.

Va editar el seu primer disc “Son” (Discmedi, 02), que de seguida va ser rebut per tota la crítica especialitzada com una de les promeses més importants de l’escena catalana.

L'any 2004 edita el seu segon disc anomenat "Mèltic". Cal destacar d’aquest disc la presència d’un seguit de col·laboradors que han cregut en Abús i han aportat nous matisos vocals al disc: Gerard Quintana, Roger Mas, Paul Fuster, Helena Miquel(elena) i Alex Torío, entre altres.

Durant aquest 2004, el grup es troba presentant per tot Catalunya aquest segon disc, en tres formats diferents depenent de l’espai on s’actua: juntament amb els concerts estandards de presentació del disc es combinen actuacions de l’espectacle “Imatge fixa”. Es tracta d’un espectacle diferent on les cançons elèctriques del disc es despullen per agafar una sonoritat acústica i arranjar-se per una secció de corda (contrabaix i violí). El disc es va presentar oficialment al SaT! de Barcelona el 21 de maig, mentre que l’espectacle “Imatge fixa” es va presentar en un concert dins de La Pedrera el 21 d’abril. Les dues actuacions es van saldar amb exit de públic.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 9

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal