nou?
logotip decibel.cat

Vilella

Vilella logo

Biografia:

Vilella és el projecte de Miquel Vilella , un músic reusenc que es dedica al món de la música des de fa molts anys després d'haver enregistrat alguns treballs i d'haver fet molts concerts en diversos indrets incloent a Alemanya i Estats Units.

Actualment Vilella l'acaben de completar els músics Claudi Herrero i Monxo Grau a la bateria. En Miquel Vilella canta, toca el piano i les guitarres acústiques, el Claudi s'encarrega de les guitarres elèctriques i també de les acústiques i el Monxo toca la bateria. Aquesta formació va actuar al festival Acústica de Figueres el setembre de l'any 2003, per haver arribat a la final del concurs Sona 9 en l'apartat de cançó d'autor.

El primer disc editat de Vilella porta el nom del mateix projecte , 'Vilella', i ha estat editat per la companyia discogràfica Edicions Singulars . El treball s'ha enregistrat als estudis Tívoli del Vendrell sota la supervisió tècnica de Jesús Rovira i s'ha masteritzat als Estudis Sonostil de Barcelona. El treball també compta amb les col·laboracions musicals de Ramón Teixidor al baix i de Xavier Macaya que toca el violí en dues de les cançons del disc.

El disseny gràfic del disc ha anat a càrrec dels grafistes Albert i Jordi Romero i del fotògraf Carles Fargas, equip responsable de tota la imatge gràfica d'Els Pets i que han treballat amb bandes com Whiskyn's o Lax'n'Busto.

Altres continguts del grup:Comprar discos

Nombre de fotos: 4

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal