nou?
logotip decibel.cat

Males Llengües

Males Llengües logo

Biografia:

Males Llengües neix el Juny de 1997 de la mateixa manera que neixen molts grups: un grup d’amics de Manresa decideixen reunir-se per fer música i passar-ho bé. El “bon rotllo” entre els seus membres i la bona sintonia que deixaven entreveure amb el públic fan que la formació es vagi consolidant a la comarca del Bages, realitzant nombrosos concerts sobretot en aquesta comarca, tot i que la banda es permet realitzar puntuals actuacions amb regust “d’especials” com a la Cova del Drac o al mateix teatre del conservatori de Manresa.

És a la primavera del 99 quan el grup decideix gravar la seva primera maqueta, integrada per sis temes de clara tendència pop-rock, i de la qual se’n editen 1000 còpies i se’n venen 700.
Sempre en línia ascendent el grup afronta una època de canvis tan a nivell musical com pel que fa als mateixos integrants del conjunt; així es relleva el bateria i el baixista i Males Llengües comença a prendre la forma que actualment té.
Posteriorment el grup continua treballant amb nous temes, de la mà sobretot del seu cantant i compositor, Raül Benítez, fins que es creua al camí d’aquests nois un personatge singular i diferent que els enlluerna i els anima a gravar un disc, ell és en Xavi Vidal.

El disc...

“Ei...!!” és el títol d’aquest primer àlbum de Males Llengües, produït per en Xavi Vidal i Berni Mora i gravat als estudis “La Fundació” de Sabadell.
Aquest és un disc fresc i actual, format per onze temes que es mouen bàsicament en una línia pop, de bases senzilles però contundents i línies melòdiques prou interessants, instrumentacions simples que pretenen caminar i una veu personal de tímbrica curiosa, temàtiques quotidianes que volen ser properes i en definitiva un concepte artístic que vol dir alguna cosa “diferent” en l’actual panorama de la música cantada en català.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 10

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal