nou?
logotip decibel.cat

Rodamons

Rodamons logo

Biografia:

Rodamons neix a principis del 2002, amb l'objectiu d'expressar la passió pel rock com a forma d'entendre la música. Buscant sempre un so directe, sincer i lliure, aquest quartet (format per veu i guitarra, guitarra solista, baix i bateria) ofereix en els seus espectacles una posada en escena carregada de força i d'energia.

Considerats millor banda novell de rock en català del 2003, Rodamons ha anat acumulant premis ( 'Gamarock', 'En Potència' de Catalunya Cultura) i bones crítiques fins a rebre el DISC CATALÀ DE L'ANY 2005, que atorga anualment Ràdio4, pel seu primer treball 'Temps Millors' (Picap, 2005).

Amb quatre videoclips oficials ('Quan', 'L'últim anònim', 'Ho tens negre, company' i 'Sexy Gi') circulant per les televisions nacionals, RODAMONS ha actuat en les principals sales catalanes (com Bikini o Luz de Gas), en festivals de renom (com el Senglar Rock) i, fins i tot, al Camp Nou (en els actes de celebració del títol de Lliga 2004-05), davant de 70 mil persones.

RODAMONS continua rodant pels regnes del seu món, essent la Família Rock, fins al final, per damunt d'estils i de modes. L'espectacle acaba de començar.

Altres continguts del grup:Nombre de fotos: 1

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 12

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal