nou?
logotip decibel.cat

Ammoníac

Ammoníac logo

Biografia:

L’any 1996 s’inicia aquest projecte musical amb la formació del grup i amb la següent gravació i edició juntament amb Ariadna Records del primer maxi CD: "ammoníac".
Després d’actuar en diversos punts de les comarques gironines i sales barcelonines com KGB, El Sidecar o La Cova de Drac, el grup participa juntament amb altres formacions locals en l’enregistrament i edició del CD recopilatori "Denominació d’Origen".
Durant l’any 2002 la formació immortalitza sis nous temes englobats dins la maqueta "Al teu costat", que editen i autogestionen personalment, assolint la quantitat de 1000 còpies. La gira autopromocionada els porta a presentar Al teu costat en festivals com el Bus Stop, en festes majors, sales com El Sielu o La Mirona, en altres punts de la geografia com Mallorca o Tarragona i a classificar-se en concursos com el Sona 9, el Gamma Rock i guanyar l’Embarranca’t i el Gamba Rock.
L’any 2003 s’incorpora un nou element musical al grup, un sintetitzador, que acaba de donar els arranjaments necessaris per assolir l’estil actual: el pop dur. També dins del mateix any la formació participa en el disc recopilatori "Per la terra!".
L’enregistrament i autoedició del seu primer disc "Harmonies Circulars" dóna a ammoníac l’oportunitat de fer-se un lloc dins l’actual panorama musical català.

Altres continguts del grup:Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 12

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal