nou?
logotip decibel.cat

Xavi Vidal

Xavi Vidal logo

Biografia:

Xavi Vidal va neixer a Sabadell l'any 1963. Des de molt jove l'entusiasmava la música i l'any 1989 va formar el grup La Gran Aventura, posant-se com a cantant.

L'any 1990 van enregistrar la seva primera maqueta, i van decidir presentar-la al concurs "Èxit", el qual van guanyar. Al mateix temps van guanyar el concurs "Claxon" de l'emissora RAC105. Arrel d'això participen al Mercat de Música Viva de Vic, toquen al Festival Rock del Born, juntament amb Sopa de Cabra, Sangtraït i La Madam. L'any 1990 treuen el seu primer disc anomenat "La Gran Aventura" , s'inclou un tema al recopilatori "El tec i la teca".

L'any 1992 treuen el seu segon disc anomenat "Líders i Adeptes" i fan de teloners durant la gira de Sau.

L'any 1993 toquen amb Els Pets, Umpah- Pah, Sau, Sangtraït, Tancat per Defunció, Bars, Lax'n'Busto... El mateix any actuen al Palau Sant Jordi, en el concert contra la Sida, juntament amb, Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Elèctrica Dharma, Sopa de Cabra.

L'any 1994, en el recopilatori del 5è. aniversari de l'Sputnik, s'inclou el tema "Reines".

L'any 1995 treuen el seu tercer i últim disc anomenat "Triangular". L'any 1996 Xavi Vidal actua a Sarajevo amb un grup local, juntament amb Los Rebeldes. El desembre d'aquest mateix any es dissol "La Gran Aventura".

Des de l'any 1996 fins el 2001, Xavi Vidal i Bernat Mora, es dediquen a les produccions, que realitzen al seu propi estudi de gravació: "La Fundació".

L'any 2001, Xavi Vidal treu el seu primer disc anomenat "Intro", gravat a l'estudi "La Fundació", produït per Jaime Stinus i editat per PDR Records. Durant aquest any Xavi Vidal es dedica a presentar el disc per diferents llocs de Catalunya, destacant el Festival Senglar Rock i el Mercat de Música Viva de Vic. Aquest mateix any es dissol la companyia PDR Records i queda lliure per editar amb qualsevol altre segell.

Altres continguts del grup:



Comprar discos

Nombre de fotos: 7

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal