nou?
logotip decibel.cat

The Companys

The Companys logo

Biografia:

The Companys són sis joves d'Almatret, Maials, Alguaire i Lleida (Segrià). Aquests sis joves són: David Masot, veu, Raul Vallès, bateria, Robert Masip, baix, Benjamí Quiroga, guitarra, David Rovira, guitarra, i Jordi Moragues, Teclats.

El grup va nèixer l'any 1994, abans de dir-se The Companys es deien "Talkom Sone". La seva música és d'estil Pop-Rock amb versions dels clàssics del Rock'n'Roll. La seva maqueta va sorgir després de guanyar el 1r. concurs Pop-Rock Baix Segre l'any 95 a Seròs (Segrià), que porta per nom "Has vist Rosa la bassa?". La maqueta la van gravar el 7 d'agost de l'any 95 als estudis Sonograma a Albatàrrec (Segrià), composta per set temes amb lletres fresques i divertides. Van gravar el videoclip "Somnis eròtics".

Entre els anys 1998-1999 la formació va anar canviant de components.

L'any 2001 el grup va tocar al festival Senglar Rock, a l'escenari Montblanc. També cal destacar el fitxatge per la discogràfica Picap.

L'any 2002 treuen el seu primer disc anomenat "Apuja't la bragueta" amb la discogràfica Picap, en el qual compten amb les col·laboracions de Jordi Armengol, Olga Romero, Titot i Xavier Bertran (àlies Vicenç Cartanyà). També enregistren el vídeo-clip de la cançó "Sóc pagès".

Altres continguts del grup:Comprar discos

Nombre de fotos: 5

Articles: Notícies | Cròniques | Entrevistes

Discos

Nombre de lletres: 12

Club de fans

Enllaços:
Tot el material d'aquesta pàgina està llicenciat sota Creative Commons || Disseny web per Rourets - Avís legal